2020-05-15 Nyhedsbrev Nathalie Dahl

Fra teori og viden til handlinger og visdom

- Nyhedsbrev fra den 15. maj 2020 -


3 tanker, som du skal passe på


Tanke nr. 1:  

Jeg vil ikke have forandringer


Livet er en rejse med konstant forandring. Nogle af forandringerne kontrollerer vi, andre gør vi ikke. Modstand mod forandring eller et forsøg på at tage alt under kontrol er dømt til fiasko. Ændringer er uundgåelige. Du skal acceptere dette og lære at svømme i en kontinuerlig strøm af forandringer. Tilpasningsevne er meget vigtig for lykke.
Tanke nr. 2:

Jeg vil tage en beslutning, når jeg ved med  

    sikkerhed, hvad jeg skal gøre


Jo mere du tænker, jo hurtigere når du en blindgyde. Afvejning af risici, analyse af muligheder og vedtagelse af en plan er vigtige faktorer, men der sker intet, før der er en beslutning og handling. Vi har meget sjældent komplette oplysninger til at tage beslutninger. Stop alle tvivl! Lyt til din mavefornemmelse og handl.
Tanke nr. 3: 

Drømme går i opfyldelse for dem, der er heldige


Fornuft fortæller os historier om, at vi er et legetøj i skæbnen. Dette fører til ideen om, at intet godt kan ske i et sådant liv. Hvad vores hjerne betragter som andres held, er ofte resultatet af usynligt, langt og omhyggeligt arbejde. Tro på din drøm, og du vil blive overrasket over, hvor ofte lykken venter på dig undervejs.Her er en anden vigtig ting, som du seriøst bør tænke på. Forståelse af dette kan ændre dit liv: ”Lykken kommer ikke. Det er evnen til at se den, der kommer. ”

Du skaber selv et billede af din fremtid, danner en strategi og arbejder derefter tålmodigt og systematisk for at implementere den. Der findes ingen genveje her. Hvis du accepterer denne kendsgerning, vil du når meget længere henne ad vejen til lykke.