2020-02-06 Nyhedsbrev Nathalie Dahl

Fra teori og viden til handlinger og visdom

En vigtig ting på vejen til din succes
For at kunne komme tættere på din succes, er du nødt til at forstå hvem du er, - at finde din individualitet. Simpelthen for at undgå at blive fanget i at prøve på at lave en kopi på andres succeser.


Hvad gør dig glad?

Hvad er du god til?

Hvem er du?


Ønsket om at leve op til din rolle, som ofte er hvad andre forventer fra dig, skaber et misforhold mellem din virkelighed og der hvor du vil være i livet, og det kan give dig problemer på det mentale plan med ubehagelige konsekvenser som depression og stress. Vi har tendens til at kopiere andre uden at tænke over det.


Vi prøver også at opføre os, som andre synes er rigtigt, sådan er det lettere at blive accepteret. Og at blive elsket og accepteret er en af de fundamentale behov vi har. Så vi går ikke imod flokken. Men hvad så, hvis “flokken” er forkert med hensyn til, hvad er vigtigt og rigtigt for dig?


Når du får en forståelse af, hvem du er, bliver du mere stærk og mere bevidst om dine oprigtige ønsker, og så kommer mulighederne. 


Som svaret på hvem du er, siger du måske, at du er en læge eller du er en direktør eller en sygeplejerske. Eller du er mor eller far, søster eller bror osv. Men det er ikke DIG. Det er forskellige roller af DIG med tilsvarende forventninger til mennesker omkring dig i forhold til din bestemme rolle. Det kan du se bl.a. ud fra, at du ikke opfører dig ens hjemme og på arbejdet.


I virkeligheden er det DIG, dine kærneværdier,

din viden, evner og visdom.


Alt, som du har med dig hele tiden og alt det,

som ingen kan tage fra dig.


Det er i virkeligheden disse ting som er DIG.
♥ HER har du en enestående mulighed, hvor du døgnet rundt kan være en del af vores fællesskab og lade dig inspirere og lære nyt – hver eneste dag – aften og nat - hjemmefra.

Herunder er nogle eksempler på emner vi vil tage op:

  • Få klarhed over dit liv
  • Få mere selvtillid og selvværd
  • Stop de negative tanker


Vi vil her præsentere dig for et abonnement hvor du modtager INSPIRATION OG GUIDNING som videoer, PDF-fil med øvelser og relevante artikler du kan få adgang til fra din egen computer, iPad eller tablet.

Du kan være med, uanset hvor i verden du befinder dig, - hvis blot du har internetforbindelse.

Lige til at gå til – og fra – som det passer dig bedst.

JA tak! - jeg vil meget gerne i gang med mit abonnement - så klik HER: