2020-02-13 Nyhedsbrev Find lys i mørket Lykkeekspert Anturi Nathalie Dahl Lykke Mental balance

Fra teori og viden til handlinger og visdom

- Nyhedsbrev fra den 13. februar 2020 -


Find lys i mørket“Jeg er træt for tiden og har meget travlt, ellers har jeg det fint”,-  lyder det oftest som svar på spørgsmålet “Hvordan har du det?”Hvis du gør flere ting pr. automatik og føler dagen er alt for kort til at nå det hele, hvis du har for mange tanker og du slet ikke kan stoppe op, er det netop tid til at stoppe!Tibetansk Professor Dr. Passang inspirerer mig hver gang vi taler sammen. Her vil jeg dele en af vores samtaler  med jer, som handler om hvordan man finder vejen til et bedre liv.

Erkendelse af at du ikke har det godt kunne være en start for et helt nyt kapitel i dit liv.
Mennesker er født til at føle sig lykkelige, og hvis man ikke har glæde, er det tid til at ændre nogle ting i sit liv. Et eller andet er ikke rigtigt.

Du kan skjule dine følelser for andre og vælge at spille en rolle, men inde i dig ved du, at livet ikke er som du ønsker dig det.


Erkendelse af at man er ude i mørket er allerede et lille lys. Uden lys er der ikke håb. Det er umuligt at finde vejen, hvis man ikke selv forstår, at man er i mørket.


"Et lille lys er allerede et lys, som bringer en hen til et stort lys”, - siger Dr. Passang.Ensomhed, usikkerhed, angst, grådighed, misundelse, ligegyldighed er mørket. Alle andre negative følelser som vrede, fornærmelse, jalousi tilhører også mørket.“Er du sur? - Nej, det er jeg ikke.”

Denne dialog kan du måske genkende.


At være opmærksom på sine følelser er svært, men når du ved hvordan du har det, kan du arbejde hen imod et liv i balance.

Når du ved, hvad du tænker på i løbet af dagen, kan du lettere påvirke dine følelser. Når du har lært teknikken, kan du bruge den hver dag og være på den lyse side af livet. Hver eneste dag i dit liv.Vil du starte med de små ting lige med det samme? Du ved jo, at et skib kan rette op på sin kurs blot ved at ændre retningen med ganske få grader.Tør du ændre din retning til et liv i balance?♥ HER har du en enestående mulighed, hvor du døgnet rundt kan være en del af vores fællesskab og lade dig inspirere og lære nyt – hver eneste dag – aften og nat - hjemmefra.

Herunder er nogle eksempler på emner vi vil tage op:

  • Få klarhed over dit liv
  • Få mere selvtillid og selvværd
  • Stop de negative tanker


Vi vil her præsentere dig for et abonnement hvor du modtager INSPIRATION OG GUIDNING som videoer, PDF-fil med øvelser og relevante artikler du kan få adgang til fra din egen computer, iPad eller tablet.

Du kan være med, uanset hvor i verden du befinder dig, - hvis blot du har internetforbindelse.

Lige til at gå til – og fra – som det passer dig bedst.

JA tak! - jeg vil meget gerne i gang med mit abonnement - så klik HER: