2020-02-21 Nyhedsbrev Nathalie Dahl

Fra teori og viden til handlinger og visdom

- Nyhedsbrev fra den 21. februar 2020 -


Vidste du, at negativitet

skaber mental ubalance?Vidste du, at du kan bruge lyd, form, lys, farver, dine åndedræt, din krops bevægelser og tanker for at ændre din tilværelse til noget bedre?


Tibetanere har brugt de metoder i flere tusinder år. Deres viden og erfaring er stille og roligt efterhånden blevet mere tilgængelig for os. Tidligere var de værktøjer hemmelige, og man kunne ikke få tilgang til dem uden specielle tilladelser.

Efter deres mening står Uvidenhed for alle vores problemer. Jeg vil også mene, at  vores Jantelov er ikke helt uskyldig og skaber sammen med Uvidenhed en barriere for at være åben for den nye måde at tænke på. På trods af at den allerede er afprøvet af millioner mennesker i hele verden.“Jeg ved mere”. JEG. 


Det fleste mennesker er desværre egocentreret. Hver eneste gang du møder et nyt menneske, skaber dine tanker en vurdering af vedkommende på meget kort tid. Og læg mærke til, at de negative tanker ofte står i første række.

Næste gang når du møder et menneske, vær på vagt hvad du tænker på. Du kan blive overrasket af hvor mange af dine tanker di ikke vil sige højt. Og det som er mest mærkeligt er, at mange af disse tanker ikke passer til den rigtige virkelighed.Ulempen er her:


1. Du mister energi på at tænke negativt
2. Du skaber mental ubalance hos Dig selv!Så tankene modarbejder dig, i stedet for at hjælpe dig!♥ HER har du en enestående mulighed, hvor du døgnet rundt kan være en del af vores fællesskab og lade dig inspirere og lære nyt – hver eneste dag – aften og nat - hjemmefra.

Herunder er nogle eksempler på emner vi vil tage op:

  • Få klarhed over dit liv
  • Få mere selvtillid og selvværd
  • Stop de negative tanker


Vi vil her præsentere dig for et abonnement hvor du modtager INSPIRATION OG GUIDNING som videoer, PDF-fil med øvelser og relevante artikler du kan få adgang til fra din egen computer, iPad eller tablet.

Du kan være med, uanset hvor i verden du befinder dig, - hvis blot du har internetforbindelse.

Lige til at gå til – og fra – som det passer dig bedst.

JA tak! - jeg vil meget gerne i gang med mit abonnement - så klik HER: