2020-02-27 Nyhedsbrev Nathalie Dahl

Fra teori og viden til handlinger og visdom

- Nyhedsbrev fra den 27. februar 2020 -


3 ting til at huske,

når alt ikke går som det skal
1. Du har et ubegrænset potentialeMan kan meget mere, end man tror på. Begrænsninger kommer fra dit hoved. Så du kan starte med at forstærke din tro på, at du kan. At du kan klare alt. Når du bliver mentalt klar, kan du også klare dine nuværende udfordringer i virkeligheden.


Affirmationer, - sætninger, som du gentager flere gange om dagen, virker som en reklame, som påvirker os uanset vi forstår det eller ej. “Alt bliver godt”, “Jeg kan klare alt” , “Mit liv er bedre i dag end det var i går” kan hjælpe dig med at tro på dig selv. Det tager tid, men det kan lade sig gøre. Du kan “programmere dig” selv til succes og et godt liv.
2. Livet starter med accept af sig selvEn evig kamp med dig selv kan tage flere år. Bebrejdelser, kritik, lyst til at ligne andre, utilfredshed med sig selv er spild af tid. Når du har lært at elske dig selv, kan du bedre forstå, hvad du endelig vil, og at du fortjener det bedste.


Når du frasiger dig de ting og mennesker, som du ikke ønsker, frigiver du plads til alt det, du gerne vil.


Vær dig selv. Det er ok at vise sine følelser. Det er ok at være sur, vred og at vise sin glæde og begejstring.


Tør at blive forelsket igen. At sige sin mening. At være stolt af, hvad du har opnået i livet.
3. Dine ændringer starter i dine tankerFor at ændre situationen uanset, hvor slem den er, skal du starte med at ændre retningen af dine tanker. Begyndelsen til dine handlinger ligger i dine tanker. På den måde påvirker tankene virkeligheden: omgivelser, din hverdag og din fremtid. Tankerne om det forventede resultat er ofte afgørende for, at du vinder situation eller taber den. Tankene kan give dig indre ro eller bringe dit liv i kaos.


Så når alt ikke går som det skal, start med at rette din opmærksomhed mod de gode ting, som du har, i stedet for at bruge tid på det, som du har mistet. Koncentrer dine tanker på det ønskede resultat flere gange om dagen, når du er totalt afslappet.


Når du har lært at kontrollere dine tanker, og vælger dem, som vil give den bedste løsning på din situation, begynder din omverden at ændre sig.


Du kan finde løsningen på den mest effektive måde, ved at holde dine tanker på en opgave ad gangen og bruge din mavefornemmelse hver gang, du skal træffe beslutning.
♥ HER har du en enestående mulighed, hvor du døgnet rundt kan være en del af vores fællesskab og lade dig inspirere og lære nyt – hver eneste dag – aften og nat - hjemmefra.

Herunder er nogle eksempler på emner vi vil tage op:

  • Få klarhed over dit liv
  • Få mere selvtillid og selvværd
  • Stop de negative tanker


Vi vil her præsentere dig for et abonnement hvor du modtager INSPIRATION OG GUIDNING som videoer, PDF-fil med øvelser og relevante artikler du kan få adgang til fra din egen computer, iPad eller tablet.

Du kan være med, uanset hvor i verden du befinder dig, - hvis blot du har internetforbindelse.

Lige til at gå til – og fra – som det passer dig bedst.

JA tak! - jeg vil meget gerne i gang med mit abonnement - så klik HER: