2020-03-06 3 råd der kan booste dit selvværd - Nyhedsbrev Lykkeekspert Anturi Nathalie Dahl lykke

Fra teori og viden til handlinger og visdom

- Nyhedsbrev fra den 6. marts 2020 -


3 råd der kan booste dit selvværd
Vi bliver ofte vurderet på kun 8 sekunder, når man træffer en person man ikke kender.

Du plejer måske at bruge megen tid på, at andre kan se på dig, men jeg vil mene, at du også skal bruge tid på, hvad andre ikke kan se: din indre stemning.

Du kan opnå at du bliver naturligt glad, og ikke prøver at tage “en glad maske” på.

Helt ude din vilje fører tankerne dig ofte hen til det modsatte af glæde, positivitet og balance. Og du har svært ved at få øjnene til at stråle og få et overskud. Og selvom du er klædt fantastisk flot på, og alt på dig ser perfekt ud, og ingen kan se dine følelser, kan det sagtens være, at du slet ikke selv føler dig smuk og glad.

Hvad skal du gøre, for at dine følelser bliver lige så meget på toppen som dit udseende? At du kan føle dig godt tilpas med dig selv og udstråle glæde og begejstring?

Her er 3 råd, som kan hjælpe dig med at føle dig afslappet og udstråle en selvtillid og glæde, som andre ikke kan undgå at bemærke.


1. Check din kropsholdning og om

din krop er spændt eller afslappet.


Din krop, dit sind og din sjæl er forbundne. Så lige så snart du har rettet din ryg op og har fået “den kongelige” stilling, forstærker du dit selvværd. Du kommer også til at føle, at du har mere energi, og at du ikke længere er et “offer”.

Hvis du føler, at kroppen er for spændt, så spænd den endnu mere. Hold den spændt, lige så meget du kan, og.. slap af. (Du kan gentage det nogle få gange, hvis det ikke lykkes første gang.) Så kommer du til at føle dig meget mere afslappet og rolig.


2. Vær positiv.Vær opmærksom på, hvordan du har det, og koncentrer dig om alt det, der gør dig glad.

Man kan ikke være positiv hele tiden, men hvis du er på vagt, kan du, lige så snart du får en negativ tanke, ændre den til noget positivt. En negativ tanke er som en bakterie. Lige så snart du er startet med at tænke på din første negative tanke, kommer den anden og den tredje osv. Så det er lettere at stoppe op ved den første negative tanke, når den endnu ikke har så stor magt over dig.

Se positive ting i andre mennesker frem for de negative. Det forbedrer jeres forhold.


3. Vær givendeFlyt fokus fra dig selv og hen til andres behov. Gør noget for andre mennesker uden nogle forventninger. Lyt til andre med forståelse og medfølelse, kig på dem med accept og smil, giv dem dit råd, hvis de beder om det og gør noget for dem, hvis du kan.

At give noget, behøves det ikke at være penge eller noget materielt. Selvom det er også kan være tilfældet. Men det gælder som sagt kun, når du gør det uden at stille forventninger.

Gavmildhed er en af de første parametre til succes på ethvert livsområde, som faktisk er blevet beskrevet for flere tusinder år siden.

Når du åbner dig for andre mennesker, bliver dit selvværd automatisk styrket. Du kan føle, at du får mere respekt for dig selv og at de også respekterer dig, samtidig med at du også bliver mere stærk på det mentale plan.♥ HER har du en enestående mulighed, hvor du døgnet rundt kan være en del af vores fællesskab og lade dig inspirere og lære nyt – hver eneste dag – aften og nat - hjemmefra.

Herunder er nogle eksempler på emner vi vil tage op:

  • Få klarhed over dit liv
  • Få mere selvtillid og selvværd
  • Stop de negative tanker


Vi vil her præsentere dig for et abonnement hvor du modtager INSPIRATION OG GUIDNING som videoer, PDF-fil med øvelser og relevante artikler du kan få adgang til fra din egen computer, iPad eller tablet.

Du kan være med, uanset hvor i verden du befinder dig, - hvis blot du har internetforbindelse.

Lige til at gå til – og fra – som det passer dig bedst.

JA tak! - jeg vil meget gerne i gang med mit abonnement - så klik HER: