2020-03-12 Nyhedsbrev Lykkeekspert Anturi Nathalie Dahl Lykke Mental Balance

Fra teori og viden til handlinger og visdom

- Nyhedsbrev fra den 12. marts 2020 -


3 råd til ikke at føle sig ensomFlere af mine klienter har nævnt, at de føler sig ensomme. Derfor kommer det emne på banen.

At have familie og børn er ikke en forhindring for ensomhed og at være alene betyder ikke at man er ensom.

Hvordan stopper du med at føle dig ensom?Råd 1. Skab et godt forhold til dig selv.

Det er ganske enkelt. Uden at acceptere dig selv, som du er, er det umuligt at kunne acceptere andre som de er, og DET står som en stor forhindring for at skabe stabile og gode relationer.

Når du skaber et godt forhold til dig selv, kommer du ikke at føle dig ensom. Du kommer til at føle, at du har din indre ven med, - den kloge, kærlige og loyale del af dig selv, som altid står klar til at hjælpe dig, og som er i harmoni med sig selv og med andre.
For at finde vejen til dig selv, kan du starte fra at finde ud af hvem du er.
Det kan du, hvis du ærligt svarer på de spørgsmål:

-  Hvad bruger du mest tid på?
-  Hvad bruger du flest penge på?
-  Hvad tænker du mest på

De 3 ord beskriver, hvem du er, og når du kender dem, kan du lettere prioritere det, der er vigtigt for dig, at sætte et mål, at sige fra, når du føler, at det ikke er for dig.Råd 2. Dine tanker betyder mere end du tror

Ændringen på din situation startes med dine tanker om den.
Læg mærke til hvad præcis og hvor ofte du tænker på “din ensomhed”. Og hvis du har fanget dig selv i tankene som “Jeg er ensom, jeg er helt alene. Ingen forstår mig osv.”  skynd dig med at lave dem om til “ Jeg har det godt. Jeg har dejlige mennesker i mit liv.”  Bliv ved og hver gang når du kommer med en negativ bemærkning, lav det om til den modsætte værdi.
Når du har gjort det flere dage helt bevidst, kommer negative tanker mere og mere sjældent og en dag stopper de helt med at komme til dig.
Forklaringen ligger i, at du plejer at lytte til dig selv, så når du har sagt noget bestemt flere gange/dage i træk, begynder din underbevidsthed at tro på det, du har sagt, og det er i dette tilfælde, at du har det godt. Det ligner en positiv omprogrammering.Råd 3. Styrk dit forhold til andre

Den måde, vi forholder os til hinanden på, bestemmer, hvor lykkelige vi er, hvor længe vi lever og de valg, vi foretager.
Skriv ned, hvem du vil opbygge et godt forhold til. Tag chancen. Kontakt dem. Tilgiv, hvis de mangler tilgivelse. Stil spørgsmål. Vær interesseret, ægte og positiv. Lyt mere, forstå andres behov og find din medfølelse.

FX. Du kan stille ganske få spørgsmål til dine naboer eller arbejdskolleger for at gøre dem glade og dermed bliver du selv glad, da de sikkert bliver interesseret i dig og det, du går og laver.  
♥ HER har du en enestående mulighed, hvor du døgnet rundt kan være en del af vores fællesskab og lade dig inspirere og lære nyt – hver eneste dag – aften og nat - hjemmefra.

Herunder er nogle eksempler på emner vi vil tage op:

  • Få klarhed over dit liv
  • Få mere selvtillid og selvværd
  • Stop de negative tanker


Vi vil her præsentere dig for et abonnement hvor du modtager INSPIRATION OG GUIDNING som videoer, PDF-fil med øvelser og relevante artikler du kan få adgang til fra din egen computer, iPad eller tablet.

Du kan være med, uanset hvor i verden du befinder dig, - hvis blot du har internetforbindelse.

Lige til at gå til – og fra – som det passer dig bedst.

JA tak! - jeg vil meget gerne i gang med mit abonnement - så klik HER: