2020-03-20 Nyhedsbrev Lykkeekspert Anturi Nathalie Dahl Lykke Mental Balance

Fra teori og viden til handlinger og visdom

- Nyhedsbrev fra den 20. marts 2020 -Du har sikkert flere årsager

til at gå i panik Du har sikkert flere årsager til at gå i panik med de uendelige nyheder om Coronavirus eller.. endelig har du fået tid til at gøre noget for dig selv - noget godt og anderledes.

Her er 3 råd om hvordan du kan klare dig gennem de svære tider:1. Meditere og praktisere åndedrætsøvelser hver dag

Kombination af meditationer og åndedrætsøvelser er en livredder, der hjælper dig med at bevare din balance og stå fast på dine fødder, selv når verden ser ud til at begynde at smuldre. Hvis du har angst, bør du tilbringe mindst 15 minutter om dagen alene med dig selv.
Gør øvelserne en gang om dagen, og det vil ændre din dag. Hvis du gør det hver dag, vil det ændre dit liv.2. Bed om hjælp
Find en coach, konsulent, lærer, healer eller bare en, som elsker dig, og som vil støtte dig. Betal dem penge, eller giv noget andet tilsvarende til gengæld. Ved at investere i deres arbejde får du motivation til at afslutte det arbejde, du er påbegyndt, og til at arbejde med dig selv.


3. Hjælp dig selv
Undskyldning som at ”jeg har ikke tid til det” virker ikke mere. Hvor ofte er det ikke lige præcis være ”tiden”, der sætter en stopklods for vore drømme. I det hele taget bremser vores mangel på "tid" os i at gøre alle de ting, der ikke er absolut nødvendige, for at det hele skal løbe rundt.♥ HER har du en enestående mulighed, hvor du døgnet rundt kan være en del af vores fællesskab og lade dig inspirere og lære nyt – hver eneste dag – aften og nat - hjemmefra.

Herunder er nogle eksempler på emner vi vil tage op:

  • Få klarhed over dit liv
  • Få mere selvtillid og selvværd
  • Stop de negative tanker


Vi vil her præsentere dig for et abonnement hvor du modtager INSPIRATION OG GUIDNING som videoer, PDF-fil med øvelser og relevante artikler du kan få adgang til fra din egen computer, iPad eller tablet.

Du kan være med, uanset hvor i verden du befinder dig, - hvis blot du har internetforbindelse.

Lige til at gå til – og fra – som det passer dig bedst.

JA tak! - jeg vil meget gerne i gang med mit abonnement - så klik HER: