2020-05-29 Nyhedsbrev Nathalie Dahl

Fra teori og viden til handlinger og visdom

- Nyhedsbrev fra den 29. maj 2020 -


Hvorfor er det vigtigt for dig

at finde lykken?De fleste sætter lighedstegn mellem lykke og et tydeligt fravær af lidelse. Dette er ikke lykke, men mangel på problemer. Ofte tror vi ikke, at der findes en dybere lykke.En dybere lykke findes


En dybere lykke findes og vi kan fremelske den inde i os selv. Lykke giver os den særlig livskraft og mennesker, som har den, bringer lykke til alle omkring sig.


Og det virker desværre den anden vej. Et ulykkeligt menneske spreder negativitet, tristhed og ofte vrede og alt det kan spredes på ingen tid som en virus, ingen kan se. Med nutidens verdensomspændte medier ved vi, at millioner af mennesker er ulykkelige, og det påvirker os meget.


Lykke holder os også sunde. Tibetansk livskunst mener, at hvis et menneske ikke er lykkelig, er han heller ikke rask.
Du kan gøre forskel for andre


Hvis hver enkelt af os kan begynde at bidrage lidt ved at lære sig selv bedre at kende, forstærker vi vores egen livskraft og i fællesskab skaber vi en forbedring af de forfærdelige forhold, som millioner af mennesker lever under.
At forbedre verden i fællesskab


Det ville tage et godt stykke tid, men vi kan gengive verden den livskraft, som ligger… i kærlig omsorg og medfølelse.


Lykkelige mennesker kan ikke være aggressive. Så når en af hver fremelsker lykke ind i sig selv,  bliver den verden vi lever i, automatisk bedre og smukkere og breder sig som ringe i vandet.
Skab selv dit lykkelige liv

Hvis du gerne vil vide mere om hvordan du opnår det gode liv, har jeg udarbejdet et nyt kursus, som kan hjælpe dig med at få mere klarhed og forståelse over dit liv, dine ønsker og behov. Du får flere værktøjer, som du kan bruge senere i livet, og en afprøvet struktur med dette online studie.