2020-06-05 Nyhedsbrev Nathalie Dahl

Fra teori og viden til handlinger og visdom

- Nyhedsbrev fra den 6. juni 2020 -


Har du svært ved at overskue

dine problemer?1. Du er bekymret hele tiden


Når du er bekymret, er du simpelthen ikke i stand til at kontrollere dine handlinger. Slap af og koncentrer dig. Ro vil hjælpe dig med at tage helt den rigtige beslutning.2. Du sidder fast i din fortid


Mange mennesker bliver et produkter fra sin egen fortid - summen af beklagelse, sorg og varieret "hvad nu hvis".  Ja, du kan lære af fortidens fejl, men du kan ikke ændre eller genopleve den. Lev i nuet - dette er den eneste måde som giver god mening for fremtiden.3. Du er fornærmet


At være fornærmet er som at drikke gift og vente på, at en anden person dør. Du samler på negativ energi og skader kun dig selv. Lad situationen gå over - det vil gøre dig godt. Forstå, at den person, du er fornærmet over, sandsynligvis nyder hans liv og overhovedet ikke tænker på dig, mens du bruger dine dyrebare timer på ingenting.4. Du prøver at spille en andens rolle


Du gør en bjørnetjeneste til verden, når du prøver at være den, du virkelig ikke er. Når du spiller en andens rolle, kan du aldrig indfri dine egne forventninger. En del af din bevidsthed vil altid vide, at du har undertrykt dig selv, så lyt til dine mavefornemmelser og mærk godt efter hvad det er bedst for dig.5. Du tror, at din drøm gør dig lykkelig


Den ene siger: ”Jeg vil være glad, når jeg tjener hundrede millioner kroner,” og den anden: ”Jeg vil være glad, når min familie samles til en lækker middag.” Hvem er mest glad? At have store mål er selvfølgelig godt. Men når du kun forbinder din lykke med fremtidige succeser - som i øvrigt muligvis ikke sker, kan du ikke nyde den aktuelle dag. Find hvad der vil glæde dig i dag, og lad morgendagen overraske dig.6. Du er "et glas, der er halvt tomt"


Hvis du er pessimist, bemærker du kun det dårlige i dit liv. Din opfattelse bliver din virkelighed. Prøv at fokusere på de bedste kvaliteter hos mennesker og det gode, der er omkring. Se mod lyset, så falder skyggerne bag dig.