2020-08-07 Nyhedsbrev Nathalie Dahl

Fra teori og viden til handlinger og visdom

- Nyhedsbrev fra den 7. august 2020 -


Følelse af at livet går forbi dig?


Når du føler at livet ikke er som du ønsker, er det på tide at kigge på din “brugsanvisning” og lære mere om “driftsreglerne” for dit fantastiske og komplicerede system, som ikke kun består af din fysiske krop.

Mental hygiejne

Fra vores barndom har vi et godt kendskab til den fysiske hygiejne og er rimelig gode til at praktisere den i det daglige.Især efter Corona virussen er en del af vores hverdag. Viden om mental hygiejne bliver der desværre ikke undervist i på vores skoler, men det er en enorm vigtig viden om hvordan man kan styre sin krop.

Mental hygiejne er mindst lige så vigtigt som den fysiske del. Mental hygiejne er en flere tusinder år gammel kunst til at beherske sine tanker og følelser og som gør dem til et arbejde for dig i stedet for at modarbejde dig.Livet er hvad der foregår på lige DETTE moment

Livet er kun det, som foregår lige på dette tidspunkt. Men vores hjerne kan befinde sig alle steder, men ikke her og nu. Du kan prøve at eksperimentere med at lægge mærke til hvad du tænker på i løbet af dagen. Dine tanker er ofte i fortiden eller i fremtiden.

Når dine tanker er i fortiden - bruger du din hukommelse og flygter fra virkelighed - ofte ikke til noget særlig positivt.

Når dine tanker er i fremtiden - bruger du din fantasi og forestilling som det eventuelt kan blive. Tankene om fremtiden er en projektion for din fortid.

Du er fanget. Hvad er meningen?Accept giver dig ro

Hvis du accepterer alt inde i dig og omkring dig her og nu 100%, bliver du mere tilfreds med dit liv og-mere effektiv, da du ikke kommer til at bruge din energiimod modstand.

Hvis du forstår princippet for dine egne begrænsninger og vil leve livet i fuldtud, start med små ændringer. Her er nogle få muligheder for at tage det første skridt: