2020-08-28 Nyhedsbrev Nathalie Dahl

Fra teori og viden til handlinger og visdom

- Nyhedsbrev fra den 28. august 2020 -


Gode råd, hvis du har mistet

din livsglæde og håb for fremtiden
1. Skriv ned, hvad præcist der efter din mening gør dig ulykkelig.


2. Skift fokus. Lige så snart du føler dig ked af det, begynd med at lave noget, som du brænder for. Engagere dig 100% i handling og få dine tanker med i det. 


3. Hvis du har observeret, at du laver en ting, men tænker på noget helt andet, så flyt roligt dine tanker tilbage til din handling. Husk at gøre det hver gang, når du har bemærket, at dine tanker “vandrer”.


4. Hold øje med dine tanker, og hver gang du tænker på dine problemer, flyt dem til de ting, som du mest er taknemmelig for i dit liv. 


5. Hold dig til positive mennesker og ting, som løfter og inspirerer dig.Du har din livsglæde inden i dig selv. Livsglæden er ikke afhængigt af forskellige omstændigheder eller mennesker omkring dig. Det er ikke, hvad der sker med dig, der tæller, det er selve din reaktion på den omtalte situation.Hvis du vil få livsglæden tilbage for at ikke mister den for resten i dit liv, er du nødt til at arbejde med mental styrke til dagligt. Vil du vide hvordan du kan arbejde med dig selv?
Lad os mødes og drøfte dine problemer og det koster dig ikke noget. Tilbuddet gælder til og med den 31. august 2020. Ring på 2323 9977 og bestil tid.


Deltag i foredrag Hold dig i mental form aften den 1 september i Nyborg og lær flere effektive værktøjer, som du kan bruge lige efter foredraget: https://www.nathaliedahl.dk/veje_til_lykke/index.html


Lær at tænke som en succesfuld person og begynd at tro på dig selv og din succes: https://nathaliedahl.dk/mentalformvideoer.html


Der er umuligt at finde lykke, hvis man ikke ved, hvor man skal lede. LYKKEN BANKER PÅ DIN DØR, MEN ÅBNER DU MON OP? Snup din plads på denne workshop allerede i september:https://nathaliedahl.dk/veje_til_lykke/lykken-banker-paa.html