2020-09-04 Nyhedsbrev Nathalie Dahl

Fra teori og viden til handlinger og visdom

- Nyhedsbrev fra den 4. september 2020 -


Lær at stoppeVanen med at løbe, være anspændt og optaget af mange ting påvirker, at du har det svært ved at være til stede i nutiden.


Vi er vant til at se på verden gennem “gamle briller” og ofte lade misforståelser og negative følelser tage over i vores tankegang. Dette gør os utilfredse.


Her er en let øvelse, som giver dig mental styrke og overskud.


Øvelsen består af 2 dele: stop op - og se indad.STOP


Stop med at jagte unødvendige ting. Det spilder din kostbare tid, fordi de ikke rører ved din indre verden. Øv dig i at være her og nu, være afslappet og hvil din tankevirksomhed. Tænk på dejlige ting.SE INDAD


Kun når du er afslappet, er du i stand til at forstå essensen af ting og opfatte virkeligheden som den er, uden bedømmelse, vurdering, som ofte er baseret på dine gamle erfaringer og overbevisninger.


Stop og giv din fulde opmærksomhed på noget vigtigt i dit liv. Når du er fokuseret, stopper du og ser indad.


Når du fokuserer bevidst på noget positivt, føler du glæde og er i stand til at give den videre til andre omkring dig.


Mange af os oplever vanskeligheder på trods af alle gode ting som vi oplever nu. Men når du ser nærmere på det, bliver det klart, at 80% af de skønne ting, der gør os lykkelige, stadig er tilgængelige for os -  løb ikke. Vend tilbage til nutiden. Ved at gøre dette udvikler du koncentration, du vil opleve og se mere tydeligt.
STOP OG SE INDAD i daglig praksis


For at kunne stoppe, kan du lave dybe indånding og udånding med fuld opmærksomhed på din åndedrag. Du kan mærke, at du falder til ro.


Hvis følelserne er for stærke, og vejrtrækningen ikke hjælper med at slappe af, skal du gå ud og gå en frisk tur. Fokuser på dine gå trin for at hjælpe dit sind med at falde til ro. Lad dig ikke  rive med af tanker, domme, irritationer, negative følelser eller ideer, som ikke gavner dig. Vend rolig dine tanker tilbage til nutiden, tilbage til din gang.


Det hjælper dig med at frigøre angst og spændinger.


Det vil give en større frihed.


Du vil begynde at opleve glæde og lykke, når du vil have det.
Lad os mødes og drøfte dine problemer og det koster dig ikke noget. Tilbuddet gælder til og med den 31. august 2020. Ring på 2323 9977 og bestil tid.


Lær at tænke som en succesfuld person og begynd at tro på dig selv og din succes: https://nathaliedahl.dk/mentalformvideoer.html


Der er umuligt at finde lykke, hvis man ikke ved, hvor man skal lede. LYKKEN BANKER PÅ DIN DØR, MEN ÅBNER DU MON OP? Snup din plads på denne workshop allerede i september:https://nathaliedahl.dk/veje_til_lykke/lykken-banker-paa.html