2020-09-18 Nyhedsbrev Nathalie Dahl

Fra teori og viden til handlinger og visdom

- Nyhedsbrev fra den 18. september 2020 -


Hvem er du?For at kunne komme tættere på din succes, er det vigtigt til at forstå hvem du er, - at finde din individualitet og dine evner. Simpelthen for at undgå at blive fanget i at prøve på at lave en kopi på andres successer.Hvad gør dig glad?

Hvad er du god til?

Hvem er du?


Ønsket om at leve op til din rolle, som ofre er hvad andre forventer fra dig, skaber misforhold mellem din virklighed og hvor du vil være i livet, og det kan give dig problemer på det mentale plan med ubehagelige konsekvenser som depression og stress.Vi har tendens til at kopiere andre


Vi har tendens til at kopiere andre uden at tænke over det. Vi prøver også at opføre os, som andre synes er rigtigt, sådan er lettere at blive accepteret. Og at blive elsket og accepteret er en af de fundamentale behov vi har. Så vi går ikke imod flokken. Men hvad så, hvis “flokken” er forkert på, hvad er vigtigt og rigtigt for dig?Mere bevidst om dine oprigtige ønsker


Når du får en forståelse om, hvem du er, bliver du mere stærk og mere bevidst om dine oprigtige ønsker, og så kommer mulighederne.


Som svaret på hvem du er, siger du måske, at du er en læge eller du er en direktør eller en sygeplejerske. Eller du er mor eller far, søster eller bror osv. Men det er ikke DIG. Det er forskellige roller af DIG med tilsvarende forventninger til mennesker omkring dig i forhold til din bestemme rolle. Det kan du se bl.a. ud fra, at du opfører dig ikke ens hjemme og på arbejdet.I virkligheden er


I virkligheden er DIG dine kærneværdier, din viden, evner og visdom. Alt, som du har på dig hele tiden og alt det, som ingen kan tage fra dig, er DIG.