2020-10-20 Nyhedsbrev Nathalie Dahl

- Nyhedsbrev fra den 20. oktober 2020 -


 5 Forkerte tanker,  når dine problemer hober sig opTANKE nr. 1 :

Nu skal jeg spare


“Ingen ved hvordan fremtiden tegner sig med Covid-19 regler, så det er mere fornuftigt at jeg sparer penge til noget, som er mere nødvendigt.”- “Jeg skal spare” er "en programmering" til de dårlige tider. Når du mentalt forbereder dig til de dårlige tider, kommer de sandsynligvis også. Du bliver hvad du tænker.
TANKE nr. 2 :

Det skal ske - i går


Når man arbejder med mental styrke, skal man være tålmodig. Adfærdsændringer tager tid. Man kan ikke smide 10 kg på kort tid. Det kræver træning og ændrede spisevaner. Det samme gælder mental træning. Resultatet skal nok komme. Det er sket for flere hundrede mennesker, som jeg allerede har hjulpet.
TANKE nr. 3 :

Jeg betaler - du fikser problemet


Det er en proces, hvor du arbejder med relevante opdaterede redskaber. Du kan mærke virkningen på dig selv og føle, hvor meget de hjælper dig på din livssucces.
TANKE nr. 4 :

Jeg har et problem med min partner/job eller økonomi


Hvis du har et område af dit liv, som du er utilfreds med, skal der findes en årsag - kernen til at det ikke går som du ønsker. Hvis du kun fjerner symptomerne uden at finde årsagen - så opstår tilsvarende situation igen med din nye partner, på dit nye arbejde osv. For at kunne gøre op med årsagen, skal du kigge ind i dig selv. Det lyder ulogisk, men alle udfordringer kan løses ved konstant at arbejde med din mentale balance. Du ændres - alt omkring dig ændres. 
TANKE nr. 5 :

Jeg klarer mig selv uden andres hjælp


Selvom du altid har klaret dig selv, sparer du en masse af din tid, hvis du beder en professionel coach om hjælp. Vi taler om dit liv, som desværre har en begrænset periode her. Tid og energi er de to vigtigste aspekter, som vi har til rådighed, og som vi desværre ofte glemmer at værdsætte.

Den bedste investering er at få dit system (et harmonisk samarbejde mellem din fysiske, energiske og følelsesmæssige tilstand) til at fungerer optimalt. Når det sker – kommer alt omkring dig også til at fungerer, som du ønsker.