2020-11-06 Nyhedsbrev Nathalie Dahl

- Nyhedsbrev fra den 6. november 2020 -


Taknemmelighed er drejepunktet Mange har stillet mig et spørgsmål om hvordan de kan starte med at lave de ændringer, som de gerne vil her i livet.


Taknemmelighed for alt, du allerede har i livet, er en forudsætning for et mere succesfuldt liv.


Taknemmelighed for selve livet, dit helbred, familie, gamle og nye succeser. Taknemmelighed for de ting som er banale for os, som vand, mad og mange andre ting, som vi betragter som en selvfølge.


Taknemmelighed giver dig mere tilfredshed og fornøjelse med alt, du har i livet, inklusiv dig selv og alt, hvad du kan og har gang i. Den hjælper dig også med at acceptere andre mennesker, som de er, og du finder hurtigere og bedre løsninger på situationer, som du ikke ønsker.


Taknemmelighed og glæde for alt det du har, giver dig følelse af lykke og bringer dig til din næste succes.Det kan godt være at du har det svært ved at føle taknemmelighed. “Jeg har skabt det hele selv - hvad er det jeg skal være taknemmelig for?”, har jeg hørt flere gange i min praksis.


Prøv at forestille dig, at du har mistet alt, hvad du har, inklusiv dit livsindhold - at du kun har få dage tilbage at leve i. Vær i de tanker en kort tid, og efter det - se og føl hvor mange gode mennesker, ting, muligheder du har lige nu.


Når du ikke har fået vand, mad eller et varmt brusebad i flere dage, hvordan føles det, at du får mulighed for at tage den første slurk, første bid eller første dråber på din krop?


At kunne komme tilbage til ganske banale ting, som vi ofte glemmer at værdsætte, hjælper dig med at holde fokus på “den lyse side af dit liv” og kunne koncentrere dig om en opgave ad gangen uden unødvendige anstrengelser. Det garanterer dig også det bedste resultat, uanset hvad du laver.