2020-11-13 Nyhedsbrev Nathalie Dahl

- Nyhedsbrev fra den 13. november 2020 -


Tænker du altid på problemer?Vores tanker har en virkning


For flere år siden fandt jeg en lille bog, som har ændret mit liv. Den handlede om, at vores tanker påvirker vores liv. Den vinkel var nyt og mærkeligt for mig, da jeg havde aldrig tænkt på den måde. Men efter læsningen blev jeg mere opmærksom på, hvad jeg tænkte på i løbet af dagen, og kunne indse, at mine tanker ikke var særlig positive. Jeg tænkte mest på, hvad jeg ikke ønskede og de ting, som irriterede mig frem for at tænke på, hvad jeg godt kunne tænke mig og var glad for. Efterhånden lykkedes det for mig at få ændret min tankegang, og jeg kunne mærke, hvordan mit liv har ændret sig til den positiv retning. Jeg startede med at vælge mine tanker frem for at mine tanker gjorde mig ked af det. På den måde har jeg lært at få ro i kroppen og kunne bevare balance uanset situation.Du kan selv programmere dig til noget bedre


Du kan programmere sig selv til noget godt eller til noget dårligt.

Har du hørt noget om placeboeffekt -  en uskyldig pille, som ikke inderholder medicin, kan helbrede patienten kun ved hans tanker om og tro på, at det hjælper ham.


Gennemsnitlig får man 60.000 tanker hver dag, 95% af dem er de samme, som dagen før! Og i gennemsnit 70% af dem er negative.


Men hvor ofte tænker du på, hvilke tanker du har i løbet af dagen? Hvis du prøver at skrive alle dine tanker ned, som du får i løbet af bare 10 minutter, får du et chok!


Tankene er som aberne i junglen, der hopper fra et træ til det andet uden kontrol. Der er en kaos i tankene, der giver stresssymptomer.


Når du tænker på, du gerne vil, skaber du selv den ønskede ændring i livet.