2020-12-11 Nyhedsbrev Nathalie Dahl

- Nyhedsbrev fra den 11. december 2020 -


Manglende glæde?
Din indre verden er

en kilde til din lykke, eller ulykkeForståelsen for at din indre verden, som andre ikke kan se, er en kilde til din lykke eller ulykke, er enormt vigtig.


Din indre verden skal plejes som en smuk have - den skal være ren og smuk. Du skal holde øje med hvordan din have har det, sørge for at fjerne ukrudt og komme med gødning, når det er nødvendigt. En smuk have skal planlægges - hvornår gamle planter skal skiftes ud med nye planter, som gør dig glad.


Spørgsmål “Hvorfor gør jeg det?” er et meget aktuelt spørgsmål i Corona krisen. Det hjælper dig med at forstå dig selv bedre.
Et bevidst liv med medfølelser

for andre mennesker er fremtiden


Et bevidst liv med medfølelser for andre mennesker er vores fremtid. Når man er opmærksom på sig selv og ønsker andre det bedste, - stopper man med at købe unødvendige ting og at overspise. Man bliver mere rolig og stresser sig ikke selv over de ting, som man ikke kan nå eller få. I stedet samler man på sin energi, som man har brug for til at bevæge sig i den retning, man gerne vil.


Når Ro kommer, forsvinder “Støj” og så får du mere klarhed. Klarhed over hvad der sker i dit liv lige nu, klarhed over din opfattelse af dig selv og over hvad du egentlig vil. Sammen med klarhed får du lyst til at ændre de ting, som du ikke er glad for.


“Jeg skal have” ændres til dyb taknemmelighed og accept for alt, hvad man har.


“Andre skal ændres” ændres til “Jeg vil ændres”.


En drejning til et mere bevidst liv, er det bedste drejepunkt for de positive ændringer i livet.