2020-12-24 Nyhedsbrev Anturi Nathalie Dahl

- Nyhedsbrev fra den 24. december 2020 -


2 vigtige ting til en perfekt JulI år er vi alle sammen tvunget af Corona-viruset til at blive hjemme og.. at være sammen med vores nærmeste. Nogle bliver lige pludselig meget udfordret på forskellige planer.


Med dagens travlhed og hastighed glemmer vi desværre nogle gange noget meget vigtigt - vores kærlighedserklæring til de mennesker, som vi deler livet med.


De 2 “banale ting” - 2 måder til komme med en kærlighedserklæring - kan gøre en kæmpe stor forskel for dig og din familie generelt, samt hjælpe dig at have en perfekt Jul, på trods af hvad man hører i Nyhederne i den seneste tid.


1. Du kan sige: Jeg elsker dig, jeg holder utrolig meget af dig, du betyder rigtig meget for mig, eller tak fordi du er i mit liv. Du kan også finde på noget helt andet kærligt at sige.


2. Du kan også sende et dejligt, kærligt smil til dine kære. Bare hvis du gør det lige så snart du åbner øjnene om morgen, kan du mærke forskellen.Når I sidder ved julebordet, prøv at sige de passende kærlige sætninger til hvert medlem af din familie. Fortæl dem, hvor meget hver person betyder for dig, og hvad det er, du præcis er taknemmelig for, ved personen. Det kunne blive en af de bedste traditioner i jeres familie og også til hverdagen.

Du kan blive meget overrasket over, hvor meget du reelt betyder for et andet menneske. 


Når du føler dig elsket, er du mere glad, mere mental stærk og mere klar til at stå overfor livets udfordringer.Jeg ønsker dig og din familie en Glædelig Jul!