2021-02-05 Nyhedsbrev Anturi Nathalie Dahl lykkeeksperten

- Nyhedsbrev fra den 5. februar 2021 -


Er det muligt at opleve glæde i livet

på trods af udfordrende livsforhold?Ja, det er helt naturligt! Jo mere du er glad, desto flere glade omstændigheder tiltrækker du.


Så hvad føler du lige nu? Hvis du er glad og tilfreds med dit liv, behøver du ikke at læse videre.


Hvis du ikke er glad, ved du, at du har en negativ følelse som fx. Du føler dig måske udbrændt, bange, fortvivlet, vred, usikker, stresset eller i tvivl om et eller andet.

Uanset hvilken negativ følelse du har, er det muligt at ændre på det!  Enhver person har evnen til at ændre negative følelser til de positive. Hvordan? Du kan starte med at acceptere den situation, du befinder dig i, samt alle negative følelser som du har lige nu.


Problemet ligger i, at vi modstår negative situationer og de negative følelser, som vi har bragt os i. Den reaktion gør vores liv endnu værre.


For at få negative følelser til at forsvinde, kan du ændre på din opfattelse af din livssituation.


Læg mærke til alle positive ting, som allerede er i dit liv. Føl dyb taknemmelighed for enhver af dem. Taknemmelighed for du er i live, dine kære er raske, du bor under dejlige vilkår - i varme, har mulighed for at tage et varmt bad hver dag og drikke rent vand, for dine muligheder og evner, for andre ting, som du kommer på.


Denne praksis er en af flere mest kraftfulde og kan også findes frem -  i min LIVETS BOG. Hvis du bare udførte denne ene praksis konsekvent, ville du have et liv uden negativitet, og varig lykke ville strømme ind i dit liv. - Det er mine ønsker for dig.Med LIVETS BOG kommer du til at arbejde med dig selv, og det kan betale sig, da du får en god chance for at dreje din livs båd i retning af lykke og lære at bestemme over dit liv. - Se mere om LIVETS BOG.