2021-02-18 Nyhedsbrev Lykkeekspert lifecoach Anturi Nathalie Dahl

- Nyhedsbrev fra den 18. februar 2021 -


Kunsten at lave ingentingCorona tid med krav om isolation har medbragt flere udfordringer på det mentale plan.  Angst, frustration, følelse af ensomhed, depression, stort alkoholforbrug, overspisning, stofmisbrug, udbrændthed og selv dovenskab.
Vi, danskere, har nok ”tendens til” i forvejen...

Alle de nævnte ting har vi, danskere, nok ”tendens til” i forvejen, og nu bliver det endnu værre. Situationen er desværre mere aktuel end nogen troede bare for et år siden.

Du er nok vant til at skynde dig dagligt for at nå alle planlagte ting , men nu har du måske en udfordring i  ikke at lave så meget. Du fandt sikkert ud af, at løbe hurtigere er lettere end ikke at gøre noget.

Det er faktisk nyt og svært for et menneske i vores tid -  at sidde stille. Bare at sidde stille helt afslappet, uden at tænke på noget som helst. Hvis du har afprøvet det, kan du selv konkludere, hvor svært det er.


Menneskers tilstand er “fortabt i sine tanker”, - siger Eckhart Tolle. Jeg kan ikke sige det mere præcist.
Det er hjernen der bestemmer.


Det er hjernen der bestemmer over, hvordan man har det, og ikke kun det! Hjernen vælger oftest de negative ting frem på at tænke på de positive ting. Det er vigtigt i livet og i ens livssituation, at man er mental stærk og sund. Men  - hjernen vil ikke slippe og give dig ro, indre ro, som er en forudsætning for din lykke og glæde.

Men jeg kan trøste dig - det er muligt at lære. Det kræver disciplin ligesom hvis du vil opnå noget andet i livet. Det er muligt at træne sig selv mentalt for at kunne bevare indre ro og glæde hver eneste dag i dit liv.Hvis du er nysgerrig...


Hvis du er nysgerrig, lad os tale om dine problemer uden mundbind på telefon eller online. :-)