2021-03-26 Nyhedsbrev Lifecoach Lykkeekspert Nathalie Dahl ekspert på lykke mental balance

- Nyhedsbrev fra den 26. marts 2021 -
3 Gode råd til Mental balance

i en Corona tid.Det er svært at høre om lykke, når der er så mange ting som kollapser og man selv er vidne til det. Fremtiden virker dystert økonomisk, man stiller flere spørgsmål, som ingen kan svare på og alt det skaber usikkerhed og angst - angst for dårlig økonomi, at blive smittet, at blive vaccineret, versus at ikke blive vaccineret, for at blive syg, at miste livet, eller miste en af sine kære. Angst kan være årsag til panik, depression, eller udvikling af “en negativ energi”, som kan eksplodere hvor og når som helst, bl.a. med had, aggression imod sig selv og andre. Isolation skaber bl.a. dovenskab, og hvis man ikke har trænet sin vilje og ikke har et mål, kan man også få psykiske problemer.
Angst bliver efterhånden pustet op af mange medier og det giver utryghed hos mange mennesker. På den måde bliver den til en “flokkens angst”, som er stærkere og reagerer, som en virus.
Derfor er det vigtigt lige NU, hvis du ikke har gjort det tidligere, at kigge på, hvordan du kan styrke dig selv for at være i balance, uanset hvad det sker omkring dig.“Everything will be fine, if your mind is all right.”
Her er 3 gode råd til at blive mere mental stærk.1.  Du kender det sikkert godt - at god fysisk form styrker dig mentalt, derfor start med at lave gymnastik, praktisere yoga, løbe/gå en tur. Kort sagt - gør NOGET fysisk hver eneste dag. Spring ikke nogle dage over, det er bedre at lave noget i stedet for ingenting.


2.  Brug den første time for dig selv efter du er vågen. Praktiser 5 min. meditation, lav åndedrætsøvelser, mærk dig selv, find taknemmelighed og glæde for alt godt, du har. Indstil dig til en harmonisk og succesfuld dag.


3. Skab en positiv start på dagen med tanker om: “Jeg er i live” / “Alle mine kære er live” / “Det bliver en god dag i dag”.Sørg venligst for at dine kære få de råd for at de også får det bedre.Hvis du er klar til at tage ansvar for dit eget liv og vil få velstand på alle planer i dit liv, har jeg et simpelt og unikt kursus for dig. Det er et online kursus VELSTAND™, som kan ændre dit liv for evigt, og den er med mere end 60% rabat!

Kurset VELSTAND™ består af, at du hver 2. uge får leveret et af de fire moduler med en passende kombination af aktuel teori, relevante og effektive træningsøvelser og evt. en video.


Fordelen med et onlinekursus er at du kan arbejde hjemmefra i dit eget tempo og alligevel have mulighed for at stille nogle spørgsmål vedr. dig og din proces. Derudover får du 50% rabat på din første online konsultation, hvis du føler, at du vil gå endnu dybere med din proces.