2021-04-23 Nyhedsbrev Lifecoach Nathalie Dahl Lykkeekspert Mental balance Anturi

- Nyhedsbrev fra den 23. april 2021 -

Hemmeligheden til

et lettere liv med mere succes
"Lykke og tilfredshed kommer fra et hårdt arbejde”


Hårdt arbejde gør dig udmattet, du bliver en slave af dit arbejde og glemmer at nyde livet, så lykke kommer ikke fra hårdt arbejde.


Lykke findes udelukkende i det arbejde, som giver dig mening og glæde.


Et eksperiment har gjort klart, at mennesker, der har gjort det til en vane at skrive ned 3 ting, inden de går i seng, som de kan takke for den forløbne dag, efter 2 måneder begynder at tænke anderledes - mere stort. Udover er deres koncentration blevet bedre, de begynder at tænke hurtigere og træffer de rigtige beslutninger.


Og det vigtigste er at en sådan person “inficerer" andre med disse kvaliteter og DET spredes eksponentielt som cirkler på vand.


Så der er IKKE DET, at "jo hårdere du arbejder, jo lykkeligere er du” men DETTE: “jo mere du bemærker det gode, jo mere produktiv er du på dit arbejde - og jo mere succesrig “ er mere rigtig for at opnå en succes. ofte skræmmende nyheder fra medierne skaber endnu mere forvirring og angst.DERFORLæg en notesbog og en pen på din sengebord og inden du falder i søvn, kig mentalt over den sidste dag og skriver ned 3 ting (eller mere), som du vil takke Universet (Gud/Fælles energi) for.


Det er ikke nok bare at huske. Skriv de ting ned. Motorik er en god ting. Et gammelt ordsprog lyder: “Hvad der er skrevet med en pen, kan ikke skæres ud med en økse”.
Hvis du vil lære flere effektive værktøjer, som kan gør dit liv mere let, glad og mere værdifuldt, lære om hvordan du kan slippe dine bekymringer og få velstand på alle planer i dit liv, har jeg et simpelt og unikt kursus for dig.


Det er mit online kursus VELSTAND™. Dette kursus kan ændre dit liv for evigt. Du bliver mere produktiv og jeg viser dig vejen til velstand og det gode liv.

Kurset kan i denne uge fås med mere end 60% rabat! - KLIK HERKurset VELSTAND™ består af, at du hver 2. uge får leveret et af de fire moduler med en passende kombination af aktuel teori, relevante og effektive træningsøvelser og evt. en video.


Fordelen med et onlinekursus er at du kan arbejde hjemmefra i dit eget tempo og alligevel have mulighed for at stille nogle spørgsmål vedr. dig og din proces. Derudover får du 50% rabat på din første online konsultation, hvis du føler, at du vil gå endnu dybere med din proces.