2021-05-17 Nyhedsbrev lifecoach Anturi Nathalie Dahl ekspert på lykke mental balance

- Nyhedsbrev fra den 17. maj 2021 -
Symptomer på et sygt sind
Hvis din højre hånd begynder at bevæge sig selv, gør underlige ting, slå dig i ansigtet, eller stikke fingrene i dine øjne, betyder det, at du er syg, ikke?


Dit sind gør det samme, har mange tanker uden din kontrol, gør ondt i dig, får dig til at græde, får dig til at lide ..


Kan man sige, at du er syg i dette tilfælde?Hvis dine tanker og følelser generer dig hver dag, kvæler og plager dig, betyder det ikke at du er syg?


Hvad synes du selv?


Og hvis du er syg, vil denne sygdom manifestere sig på alle niveauer i din fysiske krop.


Man kan ikke engang sætte spørgsmålstegn ved. Enhver tanke ændrer dine interne kemiske processer.Hvis du tænker på noget godt, føler du dig godt, så er processerne i kroppen positive og harmoniske. Hvis dine interne processer fungerer perfekt, glæde er en naturlig tilstand.


Hvis du tænker negative tanker, producerer du en giftigt blanding, der påvirker din krop på en negativ måde. Dette er allerede bevist i mange eksperimenter, så det er en kendsgerning, hvis du skulle være i tvivl om det.


Hvis du hver dag er fyldt med denne giftige blanding, hvordan kan du leve i velstand? Det kommer aldrig til at ske, medmindre du ændrer på dine tanker.
Hvis du vil lære om, hvordan du kan give slip på dine bekymringer og få velstand på alle planer i dit liv, har jeg et simpelt og unikt kursus for dig.


Det er mit online kursus VELSTAND™. Dette kursus kan ændre dit liv for evigt. Du bliver mere produktiv og jeg viser dig vejen til velstand og det gode liv.


Kurset kan i denne uge fås med mere end 60% rabat!KLIK HER
Kurset VELSTAND™ består af, at du hver 2. uge får leveret et af de fire moduler med en passende kombination af aktuel teori, relevante og effektive træningsøvelser og evt. en video.

Fordelen med et onlinekursus er at du kan arbejde hjemmefra i dit eget tempo og alligevel have mulighed for at stille nogle spørgsmål vedr. dig og din proces. Derudover får du 50% rabat på din første online konsultation, hvis du føler, at du vil gå endnu dybere med din proces.