2021-05-28 Nyhedsbrev Anturi Nathalie Dahl Lifecoach Ekspert på lykke mental balance mental form

- Nyhedsbrev fra den 28. maj 2021 -
3 Vigtige ting for den positive drejning.
1. Hvil i dig selv.


Du kan nå meget mere, hvis du bygger en bro mellem dit liv, som du har nu, og dit ønskede liv på det mentale plan inden du gør noget som helst fysisk for at opnå det.  Dvs. at du forestiller dig et klart billede af det, du ønsker - du tænker og føler, at den ønskede situation allerede sker i virkeligheden. Ligesom for en elite sportsmand eller topleder.


For at kunne det, skal du være klar over, hvad præcist du vil, og koncentrere dig på din ønskede situation mindst 2 gange om dagen.


Koncentration kræver, at du er i mental balance og er total afslappet - så dine tanker.
2. Vær glad og taknemmelig.


Positiv indstilling kan åbne mange dører. Det kan betale sig at gå gennem livet med et stort smil og et tilgivende sind.


Når du er glad og taknemmelig for, alt du allerede har i livet, og du er glad og taknemmelig for dine ønsker som allerede er opfyldt, sker der den transformation - den positiv drejning, som du ønsker mest.
3. Tro på dig selv.


For at kunne få det bedste ud af alle situationer, er du nødt til at tro på dig selv og din succes. Uanset hvad andre siger eller tænker, tro på dine evner, dit intellekt og dine mavefornemmelser.


Hver eneste dag!!!Når der kommer en dag, hvor troen er svag. Det skal nok ske. Det sker for alle - de stærkeste, kønneste og mest talentfulde mennesker. Så når du mærker, at troen forsvinder, stop med alt, du er i gang med  og brug din tid på at rette på det hurtigst mulig.


“Jeg kan. Jeg er stærk. Alt sker for mig på det rigtige tidspunkt.”Med systematisk træning kan du opnå et dejlig tilstand, hvor du tænker kun på de ting, som er relevante for dig, du ikke er påvirket af negativ “bombardering” udefra, du er i stand til at koncentrere din energi på en ting i længere tid og få dine ønsker opfyldt.Bonussen af denne træning er at du ikke bliver forvirret eller bange samt du kommer til at nyde livet her og nu - 100%.


Det er ikke som i Harry Potter bøger -  det virker hver gang.
Hvis du vil lære om, hvordan du kan give slip på dine bekymringer og få velstand på alle planer i dit liv, har jeg et simpelt og unikt kursus for dig.


Det er mit online kursus VELSTAND™. Dette kursus kan ændre dit liv for evigt. Du bliver mere produktiv og jeg viser dig vejen til velstand og det gode liv.


Kurset kan i denne uge fås med mere end 60% rabat!KLIK HER
Kurset VELSTAND™ består af, at du hver 2. uge får leveret et af de fire moduler med en passende kombination af aktuel teori, relevante og effektive træningsøvelser og evt. en video.

Fordelen med et onlinekursus er at du kan arbejde hjemmefra i dit eget tempo og alligevel have mulighed for at stille nogle spørgsmål vedr. dig og din proces. Derudover får du 50% rabat på din første online konsultation, hvis du føler, at du vil gå endnu dybere med din proces.