2021-06-11 Nyhedsbrev ekspert på lykke lifecoach Nathalie Dahl Anturi

- Nyhedsbrev fra den 11. juni 2021 -
Kan kronisk syge få det bedre

ved tankens kraft?
“I programmet 'Kan man tænke sig rask?' undersøger TV 2, om kronisk syge patienter kan få det bedre ved hjælp af mentale øvelser og social støtte. Og forsøget viser en klar tendens. Der var målbare forbedringer i gruppen af patienter, som i seks måneder fulgte et kursus med fokus på meditation, yoga, psykologsamtaler og uddannelse i, hvordan krop og psyke hænger sammen.


41 procent af patienterne oplevede en betydelig forbedret livskvalitet efter kursets første 12 intensive uger,” står det i online artikel fra TV 2 den 3 juni 2021.Vores tanker har enorm kraft. 


Det er intet nyt her - det har mennesker kendt i flere tusinde år - men det er virkelig svært at tro på det, hvis vi ikke er blevet undervist om det i skolen, eller andre uddannelsessteder tidligere i livet. 


Men det er let at bevise.


Hvis du tænker på noget dårligt i et stykke tid, kan du mærke, at der kommer flere negative tanker og du får det dårligt følelsesmæssigt, fordi du fokuserer på de ting, som du ikke ønsker. Når du har det dårligt på det mentale plan, sænker dit immunforsvar din beskyttelse imod psykiske og fysiske sygdomme og derfor bliver risikoen for at blive syg meget højere, når man konstant har dårligt humør, eller man er bange for noget.Så mental træning - kunsten til at lære hjerne at få sunde vaner - er forebyggelse for at blive smittet og at blive syg.Mental træning er meget aktuel netop lige nu, når man har så meget usikkerhed omkring bl.a. Covid-19 og dens konsekvenser.


Du kan træne dig selv mentalt på samme måde, som du træner (forhåbentlig :-)) fysisk, eller dyrker sport. Resultaterne kommer ikke på en dag, men de kommer sikkert, hvis du bliver ved.Hvis du vil lære at slippe negative tanker og begynde at leve livet uden angst, har jeg et simpelt og unikt kursus for dig.


Det er mit online kursus VELSTAND™. Dette kursus kan ændre dit liv for evigt. Du bliver mere produktiv og jeg viser dig vejen til velstand og det gode liv.


Kurset kan i denne uge fås med mere end 60% rabat! - KLIK HERKurset VELSTAND™ består af, at du hver 2. uge får leveret et af de fire moduler med en passende kombination af aktuel teori, relevante og effektive træningsøvelser og evt. en video.


Fordelen med et onlinekursus er at du kan arbejde hjemmefra i dit eget tempo og alligevel have mulighed for at stille nogle spørgsmål vedr. dig og din proces. Derudover får du 50% rabat på din første online konsultation, hvis du føler, at du vil gå endnu dybere med din proces.