2021-06-18 Nyhedsbrev Ekspert på lykke lifecoach Nathalie Dahl Anturi

- Nyhedsbrev fra den 18. juni 2021 -

Gå ikke i dialog med tankerne.Vores følelser er et produkt af vores tankegang.


Du har sikkert oplevet, at du bliver bange bare når du tænker på, at alt er håbløs. Fremtiden venter dig med dårlig økonomi, risiko for at blive smittet eller at miste en, som du elsker.


Du har sikkert også oplevet, at få det bedre, når en af dine venner trøster dig ved, “lad nu være at tænke på det, det skal nok blive godt.” Når du flytter dit fokus, forsvinder de negative tanker.

Kaotisk tankegang lukker for sandhed.


Nogle siger “tænk positivt”. Jeg er fuldstændig enig i, at det sikkert er meget bedre end at tænke negativt. Det skaber gode følelser i kroppen, og det hjælper meget i begyndelsen. Udfordringen ligger i, at en positiv tankegang ikke retter på, at du bliver ved at leve i dine tanker og ikke i virkeligheden. Alle tanker, både positive og negative, inviterer flere tanker og du bliver drevet og manipuleret med dine egne tanker, hvis du ikke kommer til at forstå mekanismen.


Når du behersker dine tanker sådan, at de skal komme kun når du “kalder på dem” - når har brug for dem, får du din intuition at arbejde for dig, og føler en stærk forbindelse med noget meget større end dig og mig.

Du er der, hvor dine tanker er.


I dine tanker kan du se, hvor du er  henne i tiden. Og ofte er du i fremtiden eller i fortiden, desværre ofte med uønskede tanker. På den måde mister du den eneste tid du har, - I går er allerede forbi og i morgen er ikke  kommet endnu, og når den kommer bliver den i dag.


Når tankerne er uden for din kontrol, og der er en risiko for, at de styrer dit liv og uheldigvis sikkert er ikke den retning du gerne vil.
Hvis du vil lære at slippe dine tanker og begynde at leve livet uden angst, har jeg et simpelt og unikt kursus for dig.


Det er mit online kursus VELSTAND™. Dette kursus kan ændre dit liv for evigt. Du bliver mere produktiv og jeg viser dig vejen til velstand og det gode liv.

Kurset kan i denne uge fås med mere end 60% rabat! - KLIK HER

Kurset VELSTAND™ består af, at du hver 2. uge får leveret et af de fire moduler med en passende kombination af aktuel teori, relevante og effektive træningsøvelser og evt. en video.


Fordelen med et onlinekursus er at du kan arbejde hjemmefra i dit eget tempo og alligevel have mulighed for at stille nogle spørgsmål vedr. dig og din proces. Derudover får du 50% rabat på din første online konsultation, hvis du føler, at du vil gå endnu dybere med din proces.