2021-06-25 Nyhedsbrev Ekspert på lykke lifecoach Nathalie Dahl Anturi

- Nyhedsbrev fra den 25. juni 2021 -

2 enkle nødvendige ting for at 

mærke livet hver evig eneste dag.
1. Lav ikke noget som helst per automatik.


Når du spiser, spiser du. Uden at se fjernsyn/læse en avis, eller en bøg, uden at tale i telefonen osv.


Når du børster tænder- børst tænder, uden at tænke på, hvad det sker i morgen, eller hvilke problemer venter på dig om et stykke tid.


Vend tankerne forsigtigt tilbage til det, du er i gang med, uden bebrejdelser. Kom tilbage til virkeligheden. Når du har gjort det flere gange, får du færre og færre tanker og de kommer ikke uden at du selv vil give dem lov. Man kan sammenligne unødvendige tanker med gæster, som banker på din dør, uden at blive inviteret. Hvis du ikke giver dem din opmærksomhed, får de ikke lyst til at besøge dig mere.
2. Ignorer de tanker, som andre lægger på dig.


Dine tanker bliver påvirket af det, hvad der bliver sagt i fjernsyn (hvis du naturligvis ser fjernsyn), skrevet i aviser, talt om på arbejdet osv. Du tænker ofte som de fleste tænker, medmindre du forstår mekanismen og konsekvenserne af “fælles tænkning”.


Tankerne kan programmere fremtiden og det kendte man til for flere tusinder år siden. Derfor kan det betale sig at tænke godt og ikke bruge energi på de ting, som du ikke kan lide at tænke på, for netop ikke at blive trist, eller bange og risikere at stå i en uønsket situation.


Når du gør de 2 enkle ting hver dag, kan du mærke, at du begynder at befinde dig i total meditationstilstand - når du er her og nu 100 % med følelser af tryghed og ro.


Du finder ud af, at du ikke hopper mere med tankerne i fremtiden, eller i fortiden og du er her og nu, med alle dine sanser.
Hvis du vil lære at slippe dine tanker og begynde at leve livet uden angst, har jeg et simpelt og unikt kursus for dig.


Det er mit online kursus VELSTAND™. Dette kursus kan ændre dit liv for evigt. Du bliver mere produktiv og jeg viser dig vejen til velstand og det gode liv.

Kurset kan i denne uge fås med mere end 60% rabat! - KLIK HER
Kurset VELSTAND™ består af, at du hver 2. uge får leveret et af de fire moduler med en passende kombination af aktuel teori, relevante og effektive træningsøvelser og evt. en video.


Fordelen med et onlinekursus er at du kan arbejde hjemmefra i dit eget tempo og alligevel have mulighed for at stille nogle spørgsmål vedr. dig og din proces. Derudover får du 50% rabat på din første online konsultation, hvis du føler, at du vil gå endnu dybere med din proces.