2021-07-02 Nyhedsbrev Anuri Nathalie Dahl ekspert på lykke lifecoach Tibetan livskunst

- Nyhedsbrev fra den 02. juli 2021 -
Styrk din immunitetI flere tusinde års gamle bøger om tibetansk medicin kan man læse også om behandling af det, der i dag betragtes som udløst af virus.


Tibetanske læger bruger stadig de gamle bøger i vores dage med stor succes.


Tibetansk medicin er først og fremmest målrettet til forebyggelse af sygdomme. I gamle dage skulle man betale penge til sin læge for de råd man fik, for at man kunne beholde sit helbred længst muligt. Hvis man alligevel blev syg, var det gratis at få behandling.


Tibetanske læger var selv interesseret i, at deres patienter blev ved at være raske.  Var det ikke smart? :-)
Tilbage til hvad det står i de gamle bøger, om det man nu ved er smitsomme sygdomme, herunder forårsaget af virus..


For at undgå at blive smittet, eller at kunne slippe lettere fra en evt. smitsom sygdom, skal man for det første, beholde sin glæde og ro i dagligdagen, for det andet - man skal styrke sit immunforsvar.De 2 vigtige ting er ikke så let at opfylde. Forklaringen ligger i at:


  1. Det er svært at være glad og beholde sin indre balance, når forskellige dystre historier/nyheder  vedr. Covid-19 skaber følelser af angst og usikkerhed for fremtiden.
  2. Det er også svært at styrke sit immunforsvar, hvis man ikke ved hvordan man kan gøre det og man  ikke er vant til at gøre det.Det vil jeg trøste dig med: du kan lære det.Du kan “træne” dine indre ro og glæde ved at bruge dagligt enkelte og effektive værktøjer. F.eks. ved at observere dine tanker og reaktioner og lave om på dem til din gavn. Den positive ændring sker ikke på en dag, men den sker sikkert på lang sigt.


Du kan også styrke dit immunforsvar ved hjælp af sund kost, daglig motion og mange andre naturlige ting, som  bl.a. regelmæssig brug af krydderier og krydderurter.


Du kan starte med en times gåtur hver anden dag og du kommer til at føle dig stærkere og lettere efter ganske få dage.


Det er bevist, at man gør sit immunforsvar svag med negativ tankegang, træthed og dårlig nattesøvn.
Hvis du vil lære at slippe dine tanker og begynde at leve livet uden angst, har jeg et simpelt og unikt kursus for dig.


Det er mit online kursus VELSTAND™. Dette kursus kan ændre dit liv for evigt. Du bliver mere produktiv og jeg viser dig vejen til velstand og det gode liv.

Kurset kan i denne uge fås med mere end 60% rabat! - KLIK HER
Kurset VELSTAND™ består af, at du hver 2. uge får leveret et af de fire moduler med en passende kombination af aktuel teori, relevante og effektive træningsøvelser og evt. en video.


Fordelen med et onlinekursus er at du kan arbejde hjemmefra i dit eget tempo og alligevel have mulighed for at stille nogle spørgsmål vedr. dig og din proces. Derudover får du 50% rabat på din første online konsultation, hvis du føler, at du vil gå endnu dybere med din proces.