2021-07-16 Nyhedsbrev Anturi Nathalie Dahl ekspert på lykke mental balance

- Nyhedsbrev fra den 16. juli 2021 -


10 ting, som kan hjælpe dig med

at finde den indre glæde1. Start din dag med en positiv tanke.


Hvis din første tanke er negativ, så skift med det samme til noget positivt.

F.eks. “Det er for varmt/for koldt udenfor”, men “jeg får en fantastisk dag, uanset hvad”.


Hvis du bliver ved med at tænke negativt, så find 3 til 10 ting, som du er glad og taknemmelig for. Taknemmelighed fjerner din negativitet.2. Smil til dig selv, lige så snart du åbner øjnene om morgenen, hvis du ikke vil, så prøv at imitere et smil. Du bliver overrasket over, at du får lyst til at smile. Vores krop og vores psyke har direkte forbindelse, og det kan du mærke.3. Tænk på andre mennesker og find medfølelse med dem, i stedet for at blive negativ. Flyt fokus fra dig selv til andre. Der findes altid en, som har brug for varme ord, dit smil, eller en god handling.4. Gå ud i naturen. Gå tur ved vandet, eller i en skov. Bemærk farverne, formerne og duftene. Lyt til lyden fra bladene, som du træder på. Det giver dig harmoni og indre ro. 5. Løb eller cykl en tur. Du bliver helt sikkert mere afslappet, når du kommer hjem. Og det hjælper på humøret.6. Hold øje med kæledyrene (hvis du har), leg med dem, eller kæl med dem. De nyder livet og har ikke nogen forventninger. Du kommer til at føle dig mere rolig og afslappet, samtidig får du masser af positiv energi.7. Flyt dine tanker til noget godt, som du allerede har, har oplevet, eller kan lide. Men notér dine negative tanker. De giver dig negative følelser, som du ikke skal ignorere. Der er en grund til, at de følelser er der. Du bliver nødt til at finde ud af, hvor de kommer fra, og bearbejde disse følelser for at frigive dem.


Negative følelser skal bearbejdes hurtigst muligt og helst med en coach, som kender/har de nødvendige værktøjer, så processen går hurtigere og lettere for dig.8. Find mål med livet.

Hvad vil du? Med dig selv, med dit parforhold, med dit arbejde, med din økonomiske situation osv.

Lav en plan for din udvikling og gå hen mod målet. Fokus på dit mål vil give dig mere balance og glæde i hverdagen.9. Tilgiv, slip og gå videre. Du behøver ikke at slæbe på en tung vægt. Tilgiv dig selv, situationer og mennesker, som er involveret i den. Frigiv energi til noget godt og meningsfyldt.10. Bemærk positive ting omkring dig og mennesker, som gør dig glad.

Hvis du vil lære at slippe dine negative tanker og begynde at leve livet uden angst, har jeg et simpelt og unikt kursus for dig.


Det er mit online kursus VELSTAND™. Dette kursus kan ændre dit liv for evigt. Du bliver mere produktiv og jeg viser dig vejen til velstand og det gode liv.

Kurset kan i denne uge fås med mere end 60% rabat! - KLIK HER
Kurset VELSTAND™ består af, at du hver 2. uge får leveret et af de fire moduler med en passende kombination af aktuel teori, relevante og effektive træningsøvelser og evt. en video.


Fordelen med et onlinekursus er at du kan arbejde hjemmefra i dit eget tempo og alligevel have mulighed for at stille nogle spørgsmål vedr. dig og din proces. Derudover får du 50% rabat på din første online konsultation, hvis du føler, at du vil gå endnu dybere med din proces.