2021-08-27 Et godt råd, når du er udbrændt Nyhedsbrev Anturi Nathalie Dahl

- Nyhedsbrev fra den 27. august 2021 -


Et godt råd, når du er udbrændt.Udbrændthed er et meget kendt problem i vores dage. Flere tusinder af danskere klager over udbrændthed især nu, hvor vi har Covid-19 tæt på livet.


Her er et godt råd, som gør at dit liv kan blive mere overskueligt:


 Slip for udbrændthed, negativ bagage

og lær at være fri fra alle slags negativitet.


Negative situationer og oplevelser fra fortiden - din barndom eller dit tidligere forhold - kan sagtens påvirke dine følelser, handlinger og beslutninger i dag. Uden du er klar over det selv. 


De rigtige redskaber hjælper dig med at slippe den negative energi og bruge den til noget godt og positivt. Dit liv ændrer dig til den positiv retning, som du gerne vil.


Når du kender værktøjerne og har afprøvet dem nogle gange, kan du bruge dem fremover på løbende situationer i dit liv og få den frihed, som du ønsker.


Det er svært at finde de oprigtige årsag til de problemer, man har i livet, og det er også svært at kunne bearbejde dem uden hjælp udefra, hvis man ikke har lært de rigtige værktøjer. 


Du kan ikke klare det alene, derfor vil jeg anbefale at checke denne mulighed, hvor du kan lære om hvordan udbrændthed behandles, hvad du kan gøre for, hvis du er brændt ud og lære nogle gode metoder for at blive "bygget op" og at blive glad igen: