2021-10-23 Stå stærk imod angst. Nyhedsbrev Lykkeekspert Anturi Nathalie Dahl Lykke Mental Balance

- Nyhedsbrev fra den 23. oktober 2021 -


Stå stærk imod angst.


... Nogle gange sker det i livet, at du bliver bange..


Det er vigtig viden, at din reaktion er afhængig af gamle erfaringer, dine overbevisninger, nogle fraser - som du har hørt, og af hvad du tror på.Gamle negative erfaringer


Gamle erfaringer - de gamle minder, som din krop “har gemt" i små detaljer selvom din hjerne  ikke huske det.  Angst bliver forstærket lige så snart du oplever tilsvarende situationer.


Du blev måske forskrækket af en stor hund i din barndom. Du skal ikke være i tvivl om at kroppen "har gemt” de minder. Desværre har vi ikke lært at den slags negative oplevelser skal bearbejdes med det samme, fordi de har tendens til at samles og påvirke dine reaktioner og beslutninger senere i livet. 


Det andet minus er at når man har samlet mange af den slags, kan de eksplodere ved at trigge med nogle små ubetydelige ting, hvis man er fri fra de gamle oplevelser.Negative overbevisninger


Dine negative overbevisninger - de negative sætninger, som du fik at vide fra nogen, som du har respekt for eller som du elsker. Det kan være mor, far, din ekskæreste osv.


Sætninger som “Du duer ikke til noget” “Penge vokser ikke på træerne” sidder fast i kroppen og spiller en stor rolle i menneskes reaktioner. Man føler sig mere svag, mere sårbar og bliver lettere bange.Konsekvensbringende ord


Konsekvensbringende ord - ord, som du har fået i løbet af hele livet indtil nu og som har påvirket dig på et dybt plan.


“Far er ikke mere med os”  - “Hun er død” - “Jeg vil ikke se dig mere i mit liv”


Når du elsker en, giver de fraser et stort smertefuldt sår på sjælen. Hvis det var på hudens overflade, vidste man hvad man vil gøre og man kan også se healings processen - hvor hurtigt såret bliver helet på huden. Men “de mentale sår” kan være mere smertefulde og man kan ofte ikke se på en, at man har smerter, derfor ofte ignorerer man eller vælge at tage smertestillende og berolige midler. De sidste fjerner smerter, men fjerner ikke årsager til det!!

Når man har “de mentale sår” er man også mere svag for at stå for vanskelige situationer i livet.Din tro


Når du tror på, at alt bliver godt og beholder din positive stemning, forstærker du dine muligheder for at alt bliver godt for dig.

Billedet, som du tegner i dit hoved og de tanker i din nuværende situation og din fremtid har en stor betydning.


Hvis du gentager nogle af de positive sætninger flere gange om dagen “Jeg er stærk. Jeg kan. Jeg er god som jeg er", kan du mærke at du bliver mere mental stærk, mere positiv og mere afslappende.


Når angst styrer dig - er du et offer. Når du styrer dine følelser, kan du overvinde angst og kan håndterer enhver situation på en god og effektiv måde.For dig, som vil have et liv uden angst, har jeg en enestående mulighed for dig her:


DIN GUIDE TIL VELSTAND - en enestående mulighed med 60% rabat - et onlinekursus, som hjælper dig til at opnå dine mål hurtigere end du nogensinde troede muligt.


Kurset er bygget op omkring 4 moduler:


MODUL 1: Styrk dit selvværd

MODUL 2: Find indre ro

MODUL 3: Ryd op

MODUL 4: Manifestere dine drømmer


Hvert modul giver dig teknikker og værktøjer, som hjælper dig til at overvinde enhver modgang og vil give dig et rigere liv.


Læs mere om online hjemmekursus og hvad andre siger om det:


 


Hvis du ønsker personlig hjælp og instruktion er det også muligt.

Her er det mig, der selv forestår konsultationerne, vi arbejder mere intenst og jeg guider dig personligt.


Kurset hedder ET LIV UDEN UDBRÆNDTHED og er et individuelt 12 ugers forløb.


Under forløbet bliver du guidet gennem dine vanskeligheder til et godt liv, som du kan nyde og vedligeholde fremover.


Hvis du bestiller inden 30. november, får du en rabat på 4.000 kr.


Læs mere om forløbet, ekstra bonusser og hvad andre har sagt om forløbet: 
Lad os få en snak om dig og dine udfordringer. 


Samtalerne foregår i Aarup, København eller online.


RING PÅ 2323 9977.


De første 20 minutter er en gratis introsamtale!