2021-11-19 10 dårlige vaner, der påvirker din effektivitet NYHEDSBREV Anturi Nathalie Dahl

- Nyhedsbrev fra den 19. november 2021 -


10 dårlige vaner,

der påvirker din effektivitet


  1. Du ved ikke, hvad du egentlig vil opnå.


Hvad kan du gøre:

Definer dit ønskede resultat. Saml alle oplysninger omkring emnet. Føl glæden ved at få, hvad du ønsker, som om du allerede har opnået det.2. Du tror ikke på dig selv.


Hvad kan du gøre:

Arbejd med din selvværd hver eneste dag indtil du stopper med at kritisere dig selv og at være 100% tilfreds med din krop, dit sjæl og dine beslutninger.3. Du kan ikke finde tid til din mentale træning.


Hvad kan du gøre:

Start med at finde 5 minutter, hvor du er alene med dig selv. Prøv at lade være at tænke. Føl i stedet for. Lyt. Kig ind i dig selv. Udvid de 5 minutter til 30 minutter per dag.4. Du kan ikke finde ro og harmoni i alt omkring og inde i dig.


Hvad kan du gøre:

Gør det, som får dig til at slappe af: løb, cykl, dans, meditere, dyrk yoga. Føl efter og vælg de ting, som du holder af og gør det systematisk.5. Du kan ikke forestille dig dine tanker, dit ønskede resultat.


Hvad kan du gøre:

Træn din visualiserings evner. Aktivere dine 5 sanser og træn dem: at se, at høre, at dufte, at smage og at føle.6. Du holder ikke daglig fokus på dit ønskede resultat.


Hvad kan du gøre:

Hold fokus. Vær mere bevidst. Hver gang dine tanker “skifter spor”, så vend tilbage til de tanker, som du var i gang med.7. Du tror ikke på dit ønskede resultat.


Hvad kan du gøre:

Bearbejd de uheldige situationer i dit liv og de negative overbevisninger, som trækker dig ned. Gør dig selv fri fra den gamle mentale bagage. Her skal du evt. bruge professionel hjælp.8. Du bruger for megen tid og energi på meningsløse samtaler.


Hvad kan du gøre:

Vurder det du taler om, og hvem du vil tale med. Hvis du føler, at det spilder din tid og gør dig negativ, så skift emnet eller samtalepartner.9. Du kender ikke din mission.


Hvad kan du gøre:

Undersøg dine evner og dine preferencer. Svar på et spørgsmål: “ Hvad og hvem gør mig glad?” (Hvad kan jeg gøre og hvem jeg vil være sammen med uden at tænke på tiden.)10. Du laver ikke en plan for den kommende dag.

Hvad kan du gøre:

Sørg for at skrive din plan ned hver eneste aften og følg op på den plan for at nå det ønskede resultat.Til dig, som vil opnå det lykkelige liv, og som ønsker at arbejde selvstændig i den hastighed, som passer dig, og uanset din geografiske placering, har jeg en enestående mulighed til dig her:


DIN GUIDE TIL VELSTAND - med 60% rabat

Et onlinekursus, som hjælper dig til at opnå dine mål hurtigere end du nogensinde troede muligt.


Kurset er bygget op omkring 4 moduler:


MODUL 1: Styrk dit selvværd

MODUL 2: Find indre ro

MODUL 3: Ryd op

MODUL 4: Manifestere dine drømmer


Hvert modul giver dig teknikker og værktøjer, som hjælper dig til at overvinde enhver modgang og vil give dig et rigere liv.


Læs mere om online hjemmekursus og hvad andre siger om det:


 


Hvis du er klar til et intensivt personligt samarbejde, er


ET LIV UDEN UDBRÆNDTHED


- et individuelt 12 ugers forløb - en god mulighed. Her er det mig, der selv forestår konsultationerne.


Under forløbet bliver du guidet gennem dine vanskeligheder til et godt liv, som du kan nyde og vedligeholde fremover.


Hvis du bestiller inden 30. november, får du en rabat på 4.000 kr.


Læs mere om forløbet, ekstra bonusser og hvad andre har sagt om forløbet: 
Lad os få en snak om dig og dine udfordringer!


Samtalerne foregår i Aarup, København eller online.


RING PÅ 23 23 99 77.


De første 20 minutter er en gratis introsamtale!