2021-11-26 Urteafbrænding for den gode stemning Anturi Nathalie Dahl

- Nyhedsbrev fra den 26. november 2021 -


Jeg vil gerne dele en fantastisk nyhed med dig. – Jeg har fået et lille barnebarn — en dreng på 4,2 kg., som kom til verden for få dage siden. I den forbindelse får du ved din første samtale, der bliver booket i dag kr. 500,- i rabat.


Og jeg kan fortælle dig, at jeg har så meget tiltro til det, jeg gør, at jeg vil give dig en garanti. Hvis du booker minimum 3 samtaler hos mig, så giver jeg dig mulighed for at få alle pengene refunderet, hvis det, vi sammen har arbejdet på, ikke har givet nogen virkning.


Her er et nyhedsbrev:


Urteafbrænding for den gode stemning


Som jeg har skrevet i flere nyhedsbreve, kan du hjælpe dig selv ved flere situationer ganske let og ufarligt og slipper for de kemiske ting, der oftest giver masse af bivirkninger, som mange gange kræver endnu mere medicin osv.


Dit mentale sind kan være i balance, når du konstant er opmærksom på, hvordan du har det. Hvis du føler, at du ikke er glad lige nu her, skal der handles — ellers tager det længere tid at få genoprettet. Du kan påvirke dig selv på forskellige måder, her fortæller jeg dig om en positiv virkning af krydderurter, som bliver afbrændt. Det er noget usædvanligt for danskere, da vi ikke har denne viden i vores kultur. Men når det virker, kan man også lære det.


Urterne har man brugt i flere tusinder år i hele verden og flere krydderurter kender vi fra vores barndom, fx kamillete.


Ifølge Tibetansk lægekunst kan man påvirke sin mentale ubalance med urteafbrænding — ganske enkelt drysse lidt urter på et bål, trækul eller kom det forsigtigt på en flamme fra et stearinlys.

Hvis du er nedtrykt, har du brug for gurkemeje, hvis du har følelsesmæssig smerte har du brug for ingefær, hvis du savner harmoni, kan du hjælpe dig selv med … kanel.


Alle de krydderurter er tilgængelige i danske supermarkeder og kan købes for få kroner, fremfor dyr medicin.


Her er tre krydderier, som kan bruges:


Gurkemeje: kan bruges mod nedtrykthed, negative omgivelser, tilstoppede bihuler. Hvis du føler dig nedtrykt og ikke ved hvorfor, eller du føler, at dine omgivelser er fulde af negative tanker, kan du drysse lidt gurkemeje på en flamme som nævnt ovenfor. Den stramme lugt fjerner forvirring. Inhalering af duften renser bihulerne.


Ingefær: er godt mod chok, konflikter og … ømhed i halsen. Brænd lidt ingefær som beskrevet ovenfor for at lindre chok og følelsesmæssig smerte. Inhalering af røgen er god mod øm hals.


Kanel: At afbrænde dette krydderi bringer harmoni og kreativitet, stimulerer lykke og giver klarhed i sindet og ny energi.
Til dig, som vil opnå det lykkelige liv, og som ønsker at arbejde selvstændig i den hastighed, som passer dig, og uanset din geografiske placering, har jeg en enestående mulighed til dig her:


DIN GUIDE TIL VELSTAND - med 60% rabat

Et onlinekursus, som hjælper dig til at opnå dine mål hurtigere end du nogensinde troede muligt.


Kurset er bygget op omkring 4 moduler:


MODUL 1: Styrk dit selvværd

MODUL 2: Find indre ro

MODUL 3: Ryd op

MODUL 4: Manifestere dine drømmer


Hvert modul giver dig teknikker og værktøjer, som hjælper dig til at overvinde enhver modgang og vil give dig et rigere liv.


Læs mere om online hjemmekursus og hvad andre siger om det:


 


Hvis du er klar til et intensivt personligt samarbejde, er


ET LIV UDEN UDBRÆNDTHED


- et individuelt 12 ugers forløb - en god mulighed. Her er det mig, der selv forestår konsultationerne.


Under forløbet bliver du guidet gennem dine vanskeligheder til et godt liv, som du kan nyde og vedligeholde fremover.


Hvis du bestiller inden 30. november, får du en rabat på 4.000 kr.


Læs mere om forløbet, ekstra bonusser og hvad andre har sagt om forløbet: 
Lad os få en snak om dig og dine udfordringer!


Samtalerne foregår i Aarup, København eller online.


RING PÅ 23 23 99 77.


De første 20 minutter er en gratis introsamtale!