2021-12-03 Dit forhold til mennesker omkring dig NYHEDSBREV lifecoach Anturi Nathalie Dahl

- Nyhedsbrev fra den 3. december 2021 -

Dit forhold til mennesker omkring dig


Hvis du gerne vil have et tilfredsstillende, glædelig og inspirerende forhold til andre, må du som det første begynde med at komme til at kende og forstå dine egne indre tankeprocesser.

At lære og tænke fornuftigt - med omhu, medfølelse, forståelse og accept - kan være din største gave til menneskeheden samt til dig selv.


Hvis du observerer den måde du tænker på, kan du forstå hvorfor du ikke er der - hvor du vil være. Det er en stærk forbindelse med din tankegang om dit liv og din virkelighed på alle vigtige områder.


Første trin for at rette på det er at genoprette en forbindelse til dig selv - til den kloge, kærlige og loyale del af dig selv, som altid er klar til at hjælpe dig.Dine tanker og din virkelighed


Når dit forhold til mennesker omkring dig - ikke er det, som du ønsker, - kig ind på hvad præcist du tænker på og føler omkring dine omgivelser.


F.eks. Lene var utilfreds med sit forhold til sine arbejdskolleger. Men da hun kunne indse, at hun tænkte på dem negativt og forstærkede sine tanker med negative følelser som vrede, misundelse og angst, forstår hun nu, at der er hende selv, der er grund til flere af hendes problemer på arbejdspladsen.


Hun er startet op med at arbejde med sig selv for at forbedre sit syn på sin krop og sin personlighed og er blevet til en mere kærlig og åben person, som interesserer sig for andre mennesker og hviler i sig selv. Hendes mentale arbejde resulterer i, at hun er blevet til en meget populær og glad pige på kontoret.En lille øvelse


Her er en lille øvelse, der hjælper dig med at forbedre forholdet til andre: Når du møder en person, som du vil ændre forhold til, find noget godt omkring personen og gentag det flere gange inde i dig selv inden og mens du taler med personen.


F.eks. Anne har ikke været så vild med sin chef. Hun har fundet en god ting ved ham - han plejer at sørge for nogle gode julegaver til sine medarbejdere hvert år. Anne har holdt fokus på det, da hun tænkte på sin chef, og kunne mærke en positiv ændring i tankegangen på chefen. En dag blev hun kaldt på chefens kontor og blev tilbudt en bedre stilling med højre løn.
Til dig, som vil opnå det lykkelige liv, og som ønsker at arbejde selvstændig i den hastighed, som passer dig, og uanset din geografiske placering, har jeg en enestående mulighed til dig her:


DIN GUIDE TIL VELSTAND - med 60% rabat

Et onlinekursus, som hjælper dig til at opnå dine mål hurtigere end du nogensinde troede muligt.


Kurset er bygget op omkring 4 moduler:


MODUL 1: Styrk dit selvværd

MODUL 2: Find din indre ro

MODUL 3: Ryd op

MODUL 4: Manifeste dine drømmer


Hvert modul giver dig teknikker og værktøjer, som hjælper dig til at overvinde enhver modgang og vil give dig et rigere liv.


Læs mere om online hjemmekursus og hvad andre siger om det:


 


Hvis du er klar til et intensivt personligt samarbejde, er


ET LIV UDEN UDBRÆNDTHED


- et individuelt 12 ugers forløb - en god mulighed. Her er det mig, der selv forestår konsultationerne.


Under forløbet bliver du guidet gennem dine vanskeligheder til et godt liv, som du kan nyde og vedligeholde fremover.


Hvis du bestiller inden 31. december, får du en rabat på 4.000 kr.


Læs mere om forløbet, ekstra bonusser og hvad andre har sagt om forløbet: 
Lad os få en snak om dig og dine udfordringer!


Samtalerne foregår i Aarup, København eller online.


RING PÅ 23 23 99 77.


De første 20 minutter er en gratis introsamtale!