2021-12-10 Få en Jul, som du ønsker dig NYHEDSBREV lifecoach Anturi Nathalie Dahl elspert på lykke

- Nyhedsbrev fra den 10. december 2021 -

Få en Jul, som du ønsker digVi bevæger os mod jul med hastige skridt. Det føles, at tiden går hurtigere: mandag, fredag og så er det weekend.. Selvom den teknologiske proces har gjort et stort fremskridt, er vores menneskelige problemer de samme, som vi havde for 1000 år tilbage. Problemer i forbindelse med angst og usikkerhed kan være de samme. Derfor vil jeg minde dig om de gode gamle råd, som vores forfædre har givet os.


Selvom det er Jul, kan mange af os ikke være fri fra tanken om at blive smittet af Covid 19. Derfor er det vigtigt at huske - angst og usikkerhed for fremtiden sænker dit immunforsvar, derfor bliver man lettere smittet.Tibetansk livskunst kunne for flere tusinder år siden  beskrive 18 forskellige virusser, som ikke eksisterede dengang, og nævnte i sine bøger, at den bedste beskyttelse imod virusser er .. at være glad og afslappet. Når man er lykkelig, kommer man til en tilstand med højere vibrationer, hvor man har et  energi flow, som søger for en harmoni inde og omkring ens egen person.


Du kan tro på Tibetansk livskunst eller lade være, men uanset hvad, er livet for kort til at leve i angst og bitterhed, så derfor er her 3 håndgribelige råd til, hvordan du kan styrke dit immunforsvar og få en Jul, som du ønsker. Som sagt er det en påmindelse om, da de fleste af os, på et tidspunkt har fået det at vide:  1. Frisk luft.


Luft ud i dit hjem et par gange om dagen især i dit soveværelse inden du skal sove. Find tid til at være i naturen, hvor du kan slippe dine tankene og være i nuet.2. Glæde indstilling.


Indstil dig på glade “vibrationer” fra morgen stunden af. Ligesom en radio, hvor du kan vælge forskellige kanaler.3. Kærlighed og nærvær.


Når Julen er tæt forbundet med kærlighed og nærvær, væk den fantastiske følelse i dig selv - hver dag.


Prøv at lave en “kærligheds erklæring” til hvert medlem i din familie og til dine venner. Husk alle gode oplevelser med dem gennem årene. Fortæl dem hvor meget hver person har betyder for dig, og hvad det er du præcis er taknemmelig for ved personen. Du kan blive meget overrasket over, hvor meget du reelt betyder for et andet menneske.


Når du giver kærlighed uden nogle forventninger, får du meget mere kærlighed tilbage. Så bliver det den bedste Jul for dig og dine kære!
Hvis du vil slippe angst og føle dig glad hver eneste dag, kræve det et mentalt arbejde. Her er en enestående mulighed for at få hjælp:DIN GUIDE TIL VELSTAND - med 60% rabat

Et onlinekursus, som hjælper dig til at opnå dine mål hurtigere end du nogensinde troede muligt.


Kurset er bygget op omkring 4 moduler:


MODUL 1: Styrk dit selvværd

MODUL 2: Find din indre ro

MODUL 3: Ryd op

MODUL 4: Manifester dine drømmer


Hvert modul giver dig teknikker og værktøjer, som hjælper dig til at overvinde enhver modgang og vil give dig et rigere liv.


Læs mere om online hjemmekursus og hvad andre siger om det:


 


Hvis du er klar til et intensivt personligt samarbejde, er


ET LIV UDEN UDBRÆNDTHED


- et individuelt 12 ugers forløb - en god mulighed. Her er det mig, der selv forestår konsultationerne.


Under forløbet bliver du guidet gennem dine vanskeligheder til et godt liv, som du kan nyde og vedligeholde fremover.


Hvis du bestiller inden 31. december, får du en rabat på 4.000 kr.


Læs mere om forløbet, ekstra bonusser og hvad andre har sagt om forløbet: 
Lad os få en snak om dig og dine udfordringer!


Samtalerne foregår i Aarup, København eller online.


RING PÅ 23 23 99 77.


De første 20 minutter er en gratis introsamtale!