2021-12-24 God Jul og hverdags mirakler i dit liv! Lifecoach Anturi Nathalie Dahl ekspert på lykke

- Nyhedsbrev fra den 24. december 2021 -


God Jul og hverdags mirakler i dit liv!Julen er den dejligste tid på året. Når jeg tænker på Julen, kommer varme følelserne af glæde, kærlighed, taknemmelighed og tilgivelse. I barndommen er Julen ofte forbundet med mirakler, og med tiden hvor de dybeste ønsker bliver opfyldt. Når du bliver voksen, mister du troen på Julemanden og selv på det, at mirakler findes. Du bliver til en mere realistisk person og ofte mere materialistisk samtidig, og stopper desværre med at mærke det fundamentale, som er inde i dig, og som er alfa og omega for alt andet i livet.TAKNEMMELIGHED


Du kan ændre dit liv på kun få dage, hvis du begynder at være mere taknemmelig. Med taknemmelighed kan du fjerne dine negative tanker og blive mere positiv, du kan forbedre dit forhold til dine kære, få mere energi, lettere acceptere de ting, som sker for dig, og leve i nuet.


Taknemmelighed er som sagt en forudsætning for at kunne få mere indhold i tilværelsen.


Med taknemmelighed får du en perfekt start på dagen: Når du lige er vågnet, find alt det frem, du er glad og taknemmelig for i dit liv. Du kan sige tak for at du har en dejlig familie, for at du er rask, for dit arbejde, for at det er dejligt vejr, solen, havet, blomster om foråret, for at du kan se, høre, gå, for alle de muligheder du har. Listen er lang, du skal bare lære at se den.


Hvis hver enkelt af os beslutter sig for at give noget godt til andre uden nogle forventninger, får vi den dejligste julestemning, der findes!


Hvis du vil få flere gode råd om hvordan du kan gøre dit liv mere harmonisk og mere lykkelig, køb min nyeste E-bog Skab selv små mirakler i dit liv HER


Hvis du bestiller bogen i dag, den 24. december, får du den gratis som en taknemmeligheds gave fra mig. For at modtage bogen skal du sende mig mail med ord TAK i emne linjen.GLÆDELIG JUL TIL DIG OG DIN FAMILIE !  :-)
DIN GUIDE TIL VELSTAND - med 60% rabat

Et onlinekursus, som hjælper dig til at opnå dine mål hurtigere end du nogensinde troede, at det er muligt.


Kurset er bygget op omkring 4 moduler:


MODUL 1: Styrk dit selvværd

MODUL 2: Find din indre ro

MODUL 3: Ryd op

MODUL 4: Manifester dine drømmer


Hvert modul giver dig teknikker og værktøjer, som hjælper dig til at overvinde enhver modgang og vil give dig et rigere liv.


Læs mere om online hjemmekursus og hvad andre siger om det:


 
Hvis du er klar til et intensivt personligt samarbejde, er


ET LIV UDEN UDBRÆNDTHED


- et individuelt 12 ugers forløb - en god mulighed. Her er det mig, der selv forestår konsultationerne.


Under forløbet bliver du guidet gennem dine vanskeligheder til et godt liv, som du kan nyde og vedligeholde fremover.


Hvis du bestiller inden 31. december, får du en rabat på 4.000 kr.


Læs mere om forløbet, ekstra bonusser og hvad andre har sagt om forløbet: 
Lad os få en snak om dig og dine udfordringer!


Samtalerne foregår i Aarup, København eller online.


RING PÅ 23 23 99 77.


De første 20 minutter er en gratis introsamtale!