2023-06-22 3 hurtige måder til at få mere selvtillid NYHEDSBREV Anturi Nathalie Dahl Mental Balance

Fra teori og viden til handlinger og visdom


- Nyhedsbrev fra den 22. juni 2023 -3 hurtige måder til

at få mere selvtillid  Man har nogle gange begivenheder i livet, som kræver maksimal ro og selvtillid: interviews, offentlige taler, vigtige samtaler og lignende. Heldigvis findes der adskillige videnskabeligt beviste teknikker, der øjeblikkeligt vil hjælpe dig med at få tillid til dig selv.1. Indtag superheltestilling og bliv i den i 2 minutter


Før enhver vanskelig opgave, øv "magtens stilling" - om morgenen umiddelbart efter opvågning eller foran spejlet på toilettet - hvor som helst.

Superheltestilling: Stå oprejst, skuldrene tilbage, hagen pegende let op, hænderne i taljen og fødderne i hoftebreddes afstand. Mærk hvordan du er fyldt med styrke, og behold denne stilling i 2 minutter. Prøv at trække vejret dybt og rytmisk. Du kan også lave en søstjernestilling med armene oppe i en V-form. Forestil dig selv som en olympisk mester på en piedestal.2. Forestil dig selv mange år senere


Et levende og detaljeret billede af, hvordan dit liv vil se ud i fremtiden, hjælper dig med at overvinde frygten for fiasko.

Hal Hershfield, professor i marketingteknologier ved New York University, bad deltagerne i hans undersøgelse om at forestille sig, hvad der ville ske med dem om 10 år.

Derefter viste han nogle af de adspurgte deres "aldrende" billeder og inviterede derefter alle uden undtagelse til at blive investorer i opstartsprojekter. De, der så deres portræt som voksne, havde en tendens til at investere dobbelt så ofte som dem, der ikke gjorde det.

Det viste sig, at ved at tegne fremtidens billeder og tydeligt præsentere den, har vi en tendens til at bringe den tættere på og handle mere aktivt og beslutsomt.3. Tak for alt i livet


Dette er en anden måde at se nye horisonter foran dig.

Uanset din situation gør Taknemmelighed til en af vigtige mentale daglige øvelser. Vær taknemmelig for du har, har haft og kommer til at få. Føl det, aktivere glæden ind i dig.


- Tak for min dejlige familie.

- Tak for en dejlig kop kaffe.

- Tak for rent vand.

- Tak for mit helbred

- Tak for mine kære er sunde og raske.

- Tak for mine 2 nye kunder.

- Tak for min succes.


Hvordan det virker? Det er enkelt: Vores bevidsthed vildledes let. Disse udsagn hjælper virkelig med at tro på succes og i sidste ende tiltrække det. Derudover, når vi oplever taknemmelighed, tænker vi positivt og mærker en bølge af energi.Hvis du ikke tror på dig selv og vil styrke dit selvværd, er dette unikke kursus lige noget for dig!


Læs mere om kurset og hvad andre siger om det HER:


https://nathaliedahl.dk/veje_til_lykke/styrk-dit-selvaerd.html
NYHEDSBREV - Lykkeekspert Nathalie Dahl Anturi Lykke Mental balance