2023-12-08 Hvordan man overvinder Juledepression - NYHEDSBREV Anturi Nathalie dahl Lifecoach

Fra teori og viden til handlinger og visdom


- Nyhedsbrev fra den 8. december 2023 -🌟Hvordan man overvinder “Juledepression" -5 gode råd. 🌟
Hovedårsagen til forekomsten af depressiv tilstand i denne tid af året er uoverensstemmelsen mellem virkeligheden og de mange TV udsendelser. Der bliver vist masse af negative nyheder og …mange romantiske julefilm.


I løbet af hele livet oplever mennesket meget stress og vanskeligheder. Selv daglige problemer gør sig bemærket: Deadlines på arbejdet, køb af julegaver, pengemangel, planlægning af alle begivenheder jul og nytår, familieproblemer og så videre.


At indtage store mængder alkohol løser ikke problemet, tværtimod øges det, når alkoholens virkning aftager.


Og alle omkring en synes altid at være lykkeligere, hvilket gør det endnu sværere for dem, der er tilbøjelige til depression. Især hvis du ikke har mulighed for at tilbringe julen med din familie af en eller anden grund, eller bare ikke være i stand til at være i selskab med andre mennesker, og måske har du ikke købe gaver til alle, så du vælger at være alene.Sæt ikke dine forventninger for højt og

prøv selv at skabe en god stemning:1. Du kan skabe stemning ved at fortælle dig selv positive tanker som: Jeg kan. Min dag vil være god. Jeg har gode muligheder. Min dag vil være god. Jeg har gode muligheder.


2. Du kan skabe stemning med forskellige farver; for eksempel, hvis du omgiver dig med sort, vil det påvirke dig negativt, men hvis du ser på lyse farver, vil du gradvist føle en energiindsprøjtning.


3. Du kan skabe stemning med musik på hjerte- eller højere vibrationsniveauer; for eksempel kan du finde musik på YouTube gratis ved blot at skrive "vibration 432 Hz”.


4. Du kan skabe stemning ved at prøve en dag uden mad - det vil sige, du spiser middag, og den næste dag drikker du kun rent vand hele dagen, og på den næste dag kan du spise morgenmad. Hvis det er svært for dig, kan du starte med at "springe over" frokost og middag - for eksempel, du spiser morgenmad, og næste gang du tager mad til dig, vil det være morgenmad dagen efter.


5. Du kan skabe en god stemning ved at bruge krydderier som kanel og tænde dem i en skål for at gøre det sikkert - den indåndede duft vil hjælpe dig.


Situationen er anderledes, hvis en person lider af konstant depression, hvor der konstant mangler lyst. Hvis depressionen ikke forsvinder, selv efter ferien, kræves der i så fald konsultation med en ekspert.


NYHEDSBREV - Lykkeekspert Nathalie Dahl Anturi Lykke Mental balance
unsplash