2023-12-22 Sådan overvinder du ensomhed og styrker forbindelserne omkring dig Anturi Nathalie Dahl

Fra teori og viden til handlinger og visdom


- Nyhedsbrev fra den 22. december 2023 -Sådan overvinder du ensomhed og

styrker forbindelserne omkring dig. 
Er du nogensinde blevet ramt af følelsen af ensomhed? Mange af os har oplevet dette, og selvom det kan virke overvældende, er der håb.


I dette nyhedsbrev deler vi tre råd, der kan hjælpe dig med at overvinde ensomhed og styrke dine forbindelser.Råd nr. 1: Skab et positivt forhold til dig selv


At acceptere og elske dig selv er nøglen til at opbygge sunde relationer med andre.

Når du har et godt forhold til dig selv, bliver ensomhed erstattet af en følelse af indre styrke og venlighed.

Start med at forstå dig selv ved at besvare nogle grundlæggende spørgsmål:


  • Hvad bruger du mest tid på?
  • Hvad bruger du flest penge på?
  • Hvad tænker du mest på?


Disse svar definerer, hvem du er i dag. Ved at kende dig selv bedre kan du prioritere det, der virkelig betyder noget for dig og skabe mål, der er i overensstemmelse med dine værdier.Råd nr. 2: Ændre dine tanker


Dine tanker har magt over dine følelser. Hvis ensomhed ofte fylder dine tanker, er det tid til at ændre dem. Erstattende negative tanker som "Jeg er ensom" med positive erklæringer som "Jeg har dejlige mennesker i mit liv" kan gradvist ændre din opfattelse. Ved bevidst at ændre dine tanker skaber du en positiv omprogrammering, der kan føre til varig forandring.Råd nr. 3: Styrk forholdet til andre


Livsglæde og livskvalitet er ofte forbundet med vores forhold til andre. Tag initiativ til at opbygge og forbedre forbindelser.

Giv dig selv tid til at skrive ned, hvem du gerne vil have et bedre forhold til, og træf konkrete skridt for at nå dette mål.


Vis ægte interesse, tilgiv, og vær opmærksom på andres behov. Små handlinger som at stille spørgsmål og lytte kan gå langt i at styrke dine forbindelser.


Hvis du er klar til at tage skridt mod at forbedre dit selvværd og overvinde ensomhed, har vi en unik mulighed til dig:Resten af 2023 og hele januar 2024 tilbyder vi en særlig rabat på 80% for alle 4 basis online kurser!


Og som enekstra bonus får du muligheden for at få svar på alle dine spørgsmål.


Er du klar til at investere i dig selv og starte det nye år med en forfriskende tilgang til livet eller du kender nogen, som virkelig har brug for det - det kunne være en fantastisk Julegave!Fra nu af og hele januar 2024 tilbyder vi en særlig rabat på 80% for alle 4 basis online kurser!


Og som en ekstra bonus får du muligheden for at få svar på alle dine spørgsmål.


Er du klar til at investere i dig selv og starte det nye år med en forfriskende tilgang til livet eller du kender nogen, som virkelig har brug for det - det kunne være en fantastisk Julegave!
Tag kontrol over dit liv og

skab den fremtid, du fortjener!


NYHEDSBREV - Lykkeekspert Nathalie Dahl Anturi Lykke Mental balance
unsplash