2024-01-05 Velkommen til 2024 - NYHEDSBREV Anturi Nathalie Dahl Mental Balance lifecoach

Fra teori og viden til handlinger og visdom


- Nyhedsbrev fra den 5. januar 2024 - 🎉Velkommen til 2024:

Hvad ønsker du dig?

Hvordan vil du have det nye år?🎊
Hvad ønsker du dig egentlig i det kommende år?


Har du nogensinde undret dig over, hvorfor ønsker nogle gange føles som luftkasteller? Eller hvorfor de, når de går i opfyldelse, ikke føles helt rigtige? Lad os udforske dette sammen, fordi sandheden er, at vi ofte får præcis det, vi ønsker, men det er måske ikke altid det, vi tror.


Det skjulte ønske


Nogle gange ønsker vi måske at være syge. Ikke fordi vi faktisk ønsker sygdom, men fordi det giver en pause fra travlhed og åbner for omsorg og opmærksomhed. Erdet forkert at ønske dette? Det er som om, vi har tabuiserede ønsker, som vi ikke engang indrømmer over for os selv.


Ønsket om fattigdom


Andre gange ønsker vi måske ubevidst at forblive i fattigdom. Det frigør os fra bekymringer om penge og ansvar. Er det ikke underligt, at nogle ønsker at få ting gratis og modtage støtte?


Energien i ægte ønsker


Men sande ønsker, dem der springer ud af sjælen, har en særlig energi og passion. De er magtfulde, og de former vores virkelighed. Så hvordan kan vi forstå og omfavne disse dybe ønsker?


Tag Kontrol med dine drømme


Hvis du vil udforske dine egne sande ønsker og drømme, er det tid til at tage kontrol. Giv dig selv lov til at forstå dine underbevidste ønsker og se, hvordan de kan harmonisere eller udfordre dine bevidste og positive ønsker.


Form dit 2024 med ægte drømme


Dit nye år venter på at blive formet af de drømme, der kommer fra dit hjerte og din sjæl.


Gør 2024 til året, hvor du lever i overensstemmelse med dine sande drømme og skaber et liv fyldt med autenticitet og glæde!🚀✨

Tag kontrol over dit liv og

skab den fremtid, du fortjener!


NYHEDSBREV - Lykkeekspert Nathalie Dahl Anturi Lykke Mental balance
unsplash