2024-02- 16 Træthed-Opdag hemmelighederne fra Tibetansk Visdom NYHEDSBREV Anturi Nathalie Dahl


- Nyhedsbrev fra den 16. februar 2024 -Balance i Livet -Træthed?

Opdag hemmelighederne

fra Tibetansk Visdom
Mest søgte ord på internettet i dag i Danmark er “træthed”.Spørgsmålet er, hvor finder vi den energi, der synes at mangle så meget?


Tibetansk Visdom har mange opskrifter til at genopbygge energi, og her vil jeg dele nogle af dem med dig.1. Krydderier som nøglen til ekstra energi


Vi undervurderer ofte betydningen af krydderier som kardemomme, kanel, karry og gurkemeje i vores liv. Disse krydderier er sande energireservoirer.


Ved at tilføje kardemomme og kanel til te eller kaffe, bruge karry og gurkemeje som krydderier til ris og grøntsager, samt indtage gurkemeje med honning i et glas lunkent vand på tom mave, kan du mærke en mærkbar stigning i din energi.


2. Bevægelse som en kilde til vitalitet


For at øge kroppens energiniveau er fysisk aktivitet afgørende. Vælg en aktivitet, du nyder, som en times gåtur, en tur i fitnesscentret med yoga eller svømning. Selv enkle gymnastikøvelser, dans eller hoppe rundt kan gøre en forskel. På trods af stillesiddende arbejde er det vigtigt at huske, at vi skal bevæge os, uanset regn og vind udenfor.


3. Søvn og livsstilsændringer for optimal energi


For at have tilstrækkelig energi er en god nattesøvn afgørende - mindst 7 timer dagligt. Søvnens betydning er enorm, da hele vores krop og system regenererer, mens vi sover. Hvis du har svært ved at falde i søvn, kan det skyldes mangel på energi for at berolige sindet, især når man oplever stress eller depression.


4. Livsstilændring


Det næste vigtige skridt er en ændring i livsstilen. Stop med at spilde energi på meningsløse ting og indfør mental disciplin. Vær opmærksom på dine tanker og følelser, korriger handlinger, og påmind dig selv om, hvad du vil ændre for at blive mere energisk, positiv og glad.Hvis du lider af lavt selvværd, anbefales det at starte her. Svært at gøre noget andet, hvis du ikke tror på dig selv.


Fra teori og viden til handlinger og visdom

NYHEDSBREV - Lykkeekspert Nathalie Dahl Anturi Lykke Mental balance