Abonnement


Skab selv dit lykkelige liv


FOR DIG DER VÆLGER

  LYKKE


      I ALLE LIVETS OMRÅDER
SKAB SELV DIT LYKKELIGE LIV består af, at du hver måned får leveret månedens relevante, spændende og lærerige indhold om selvudvikling med en passende kombination af video, træningsøvelser og en eller flere relevante artikler.


SKAB SELV DIT LYKKELIGE LIVer et eksklusivt program, som giver dig en ubegrænset adgang, hvor vi hver måned bestræber os på at levere:
Til hvert program hører et antal bonusser, som du kan se ved hvert enkelt program.


Hvis du har udfordringer med selvværd, angst, negative tanker og du vil arbejde for at ændre dit liv og manifestere dine drømmer, er SKAB SELV DIT LYKKELIGE LIV noget for dig.


Hvis du er åben for ny viden og tør at tage dit liv i dine hænder - så vær med i vores fællesskab.

DU FÅR:NY KLARHED OVER HVEM DU ER


Det er en forudsætning for et lykkeligt liv at vide hvad du ønsker – og derfra lære at GIVE og MODTAGE. Det er formålet inde i SKAB SELV DIT LYKKELIGE LIV hvor du oplever en ny dimension af klarhed og en dyb forståelse af hvem du er inde bag alt det, du troede, du var. 


I SKAB SELV DIT LYKKELIGE LIV kommer du til at genskabe kontakten til dig selv – så du kan udleve dine ønsker i livet med lethed i stedet for at kæmpe hårdt. For i virkeligheden er livet enormt smukt og simpelt, når vi kan se klart – og det kan du, når du ved, hvem du er og hvad du ønsker dig af livet.
KLARHED OVER HVAD DER PRÆCIST HOLDER DIG TILBAGE


Negativ tankegang, gamle negative overbevisninger, lavt selvværd, manglende evne til at koncentrere dig, kort sagt - opfattelse af livet gennem de gamle briller - kunne stå i vejen for din livssucces. Klarhed her vækker din bevidsthed, renser din opfattelse af livet og åbner for dig dine potentialer og din nye fantastiske virkelighed. KLARHED OVER HVAD LYKKE ER FOR DIG


Den langvarige lykke har intet med penge, prestige, magt og materielle ting at gøre. Den har intet at gøre med verden omkring os. Selvom det lyder mærkeligt. Du har lykken inde i dig selv og den har altid været der lige fra den dag du kom til verden.


Lykke er når du har dejlige følelser af kærlighed, tryghed, mæthed, varme og ro. Når du bare er glad uden at der er en speciel årsag til det. Når du er til stede og er tilfreds med, og taknemmelig for alt, du har i livet. Når du kender dine kerneværdier og lever efter dem med åbent hjerte for dig selv og menneskene omkring dig. 


Lykke giver dig adgang til rigdom og velvære i alle livets områder. Og ikke omvendt.
KLARHED OVER HVORDAN DU MANIFESTERER DET DU ØNSKER 


Det handler ikke om at kæmpe i livet, det handler om at lære at vække din intuition og være så fleksibel i din tankegang, at du kan se den løsning, du aldrig har set før – og så handle på den uden tøven. Det handler om at vokse til den version af dig, som står så mental stærkt i sig selv, at ingen og intet nogen sinde får dig til at give op i at nå dine drømme. 
VÆLGER DU LYKKE?

SÅ VÆR MED I VORES FÆLLESSKAB!


Lær at løfte dig selv til næste niveau i livet –

der hvor du er i stand til at VÆRE LYKKELIG OG STÆRK,

uanset hvad livet bringer.Her er eksempler på, hvad du kan forvente i dit abonnement:


1. Video

2. Trænings øvelser

3. Relevante artikler

 STYRK DIT

SELVVÆRD

FÅ KLARHED

I DIT LIV

GIV SLIP PÅ

NEGATIVE TANKER

UDLEVE

DINE DRØMME

SUCCESFULD

KOMMUNIKATION

Selvværd er alfa og omega for din indre balance, evner til acceptere andre mennesker samt at få dine ønsker og målsætninger opfyldt.

Når du tror på dig selv, bliver du også mere tiltrækkende for andre, samt du får mulighed for at åbne dit talent og dit potentiale.

Klarhed hjælper dig med at lære dig selv at blive mere målrettet og dermed opnå dine drømme.


Du vil blive skarpere på dine tanker om dig selv og dit forhold til de vigtigste mennesker i dit liv samt hvordan du tænker og agerer i forhold til job og penge.


Klarhed synliggør dine udfordringer og deres løsninger.

“En mand er kun et produkt af sine tanker. Man bliver det man tænker”, har du sikkert hørt.


Negative tanker sætter en stopklods for dine mål, for god kommunikation med andre mennesker, for din indre harmoni og ofte desværre er årsagen til udbrændthed og depression.


Kendskab til årsagerne til din negative tankegang og gode effektive værtøjer for at slippe dem, hjælper dig med at træffe de rigtige beslutninger.

Uanset hvor du er i livet, er alt muligt for dig. Det er kun dig selv, der sætter grænsen.


Janteloven, lavt selvværd, manglende balance, negative overbevisninger sætter en stor begrænsning på at tro på, at du får alt det du mangler, for at føle dig lykkelig. 


Tag et trin op og lær at drømme stort. Lær at give og modtage. Lær at skabe den energi, som der skal til, for at opnå dine mål.


En af betingelserne for succes hvor som helst, er evnen til at opnå god kontakt med andre mennesker. Det er muligt at lære.


Du har omkring 10 sekunder til at gøre indtryk når du bliver vurderet af din samtalepartner.


Førstehåndsindtrykket giver 80% af den totale vurdering af dig i situationen. Bliver den positiv eller negativ, afhænger mest af dig selv. 


HER har du en enestående mulighed, hver eneste dag – aften og nat - for at være en del af vores fællesskab.

Du kan være med, uanset hvor i verden du befinder dig, - hvis blot du har internetforbindelse.

Lige til at gå til – og fra – som det passer dig bedst.
Ja tak - jeg vil meget gerne i gang med SKAB SELV DIT LYKKELIGE LIVVælg den prismodel, der passer dig bedst (fra kr. 175,- om måneden)

herunder og tilmeld dig et abonnement.

pr. måned


kr. 295,-


Løbende

1 måneds

medlemskab


Indbetal kr. 295,-


pr. måned


kr. 175,-


Løbende

12 måneders

medlemskab


Ja, tak, jeg vil

gerne være med


Indbetal kr. 2.100,-


>>> Flest vælger

pr. måned


kr. 205,-


Løbende

3 måneders

medlemskab


Indbetal kr. 615,-


SÅDAN GØR DU:


Betal via MobilePay på tlf: 23 23 99 77

eller overføre pengene til kontoen

3409 11909019 i Danske Bank.


Husk på at indtaste

din email adresse ved overførslen!