Begynd her

Begynd

dit nye og bedre liv i dag

Er du stadig i tvivl?


Her er 5 forkerte tanker, når

dine problemer hober sig op:
TANKE nr. 1 :

Nu skal jeg spare

“Ingen ved hvordan fremtiden tegner sig, så det er mere fornuftigt at jeg sparer penge til noget, som er mere nødvendigt.” - “Jeg skal spare” er "en programmering" til de dårlige tider. Når du mentalt forbereder dig til de dårlige tider, kommer de sandsynligvis også. Du bliver, hvad du tænker.

TANKE nr. 2 :

Det skal ske - i går

Når man arbejder med mental styrke, skal man være tålmodig. Adfærdsændringer tager tid. Man kan ikke smide 10 kg på kort tid. Det kræver træning og ændrede kostvaner. Det samme gælder mental træning. Resultatet skal nok komme. Det er sket for flere tusinder mennesker, som jeg allerede har hjulpet.

TANKE nr. 4 :

Jeg kan bare forlade min partner eller skifte mit job ...


Hvis du har et område af dit liv, som du er utilfreds med, skal der findes en årsag - kernen til at det ikke går som du ønsker.


Hvis du kun fjerner symptomerne uden at finde årsagen - så opstår tilsvarende situation igen med din nye partner, på dit nye arbejde osv. For at kunne gøre op med årsagen, skal du kigge ind i dig selv.


Det lyder ulogisk, men alle udfordringer kan løses ved konstant at arbejde med din mentale balance. Du ændres - alt omkring dig ændres.


TANKE nr. 3 :

Jeg betaler -

du fikser problemet

Det er en proces, hvor du arbejder med relevante opdaterede redskaber, som du får tilsendt efter hver af vores samtaler.


Du kan mærke virkningen på dig selv og føle, hvor meget de hjælper dig på din livssucces.

TANKE nr. 5 :

Jeg klarer mig selv uden andres hjælp


Selvom du altid har klaret dig selv, sparer du en masse af din tid, hvis du beder en professionel coach om hjælp. Vi taler om dit liv, som desværre har en begrænset periode her. Tid og energi er de to vigtigste aspekter, som vi har til rådighed, og som vi desværre ofte glemmer at værdsætte.


Den bedste investering er at få dig selv til at fungere optimalt. Når det sker – kommer alt omkring dig også til at fungere på alle planer, som du ønsker.

Få dine problemer løst med coaching samtaleCoaching er for dig, der ønsker forandring eller måske står overfor en svær beslutning. Du oplever måske at sidde fast i dagligdagens faste rytme, så du lever ikke livet fuldt ud og  får ikke udnyttet dit fulde potentiale.

Gennem coaching bliver du klogere på hvad du vil og hvad du kan og hvad der forhindrer dig i at opnå det på en ærlig og effektiv måde. Gennem en struktureret samtale finder vi i fællesskab frem til dine talenter, dine indre værdier og dine værdimål. Vi tager altid udgangspunkt i det du vil opnå. Målet kan være klart fra start eller måske ændre sig undervejs i processen. Min opgave er at være med dig og støtte og justere målsætningen, hvis det bliver nødvendigt.

Som mennesker er vi i høj grad defineret af andres overbevisninger om hvem vi er eller burde være. Hvis vi vælger at stå fast på disse overbevisninger, er vi og vores muligheder for at udvikle os også tilsvarende fastlåst. Så er det andre/den ydre verden der bestemmer hvem vi er og definerer vores livssyn. Jeg kan hjælpe dig til at gøre dig fri af indre og ydre forhindringer, så du selv kan definere hvem du er, og hvad du har at byde verden. Først når vi tager ejerskab for den vi er, kan den egentlige forandring begynde.

Jeg tror på at du kan udnytte dit fulde potentiale og dermed være den bedste version af dig selv. Jeg vil med glæde hjælpe dig på vej og støtte dig i at tage ansvaret for at skabe din ønskede forandring.