Er du på den rette plads i livet?

    Er du på den rette

plads i livet?

Føler DU, at Du er

på den rigtige plads i DIT LIV?Har DU et parforhold, som DU ønsker DIG, har DU et job med opgaver, som DU elsker at lave, og venner, som DU holder af?


Eller føler du dig selv forkert og ved ikke, hvordan du ændrer på din situation? Sådan har det måske været i flere år. Jo mere utilfreds du er, desto mere du er uheldig med mange ting, og desto mere ulykkelig er du.


Det kan også være, at du har taget mange kilo på og ofte er ked af, på grund af forskellige ting. Alt det betyder, at det er på tide at tage stilling til, HVAD DU præcist vil med DIT LIV, og til at DU tager det første skridt, som ofte er baseret på tro og DIN intuition.

Der er kun dig selv, der ved.


Der er kun Dig selv, der ved, hvordan Du har det, og Du er den eneste, som kan ændre på Din tilværelse. Men det kræver handling. For hvis Du gør, som Du plejer, så bliver resultatet også, som det plejer. 


Ikke at have levet livet ud, som man har drømt, det står på førstepladsen over, hvad folk fortryder, når de er tæt på at forlade denne verden.


Så, hvor kan Du starte fra, hvis Du ikke længere er tilfreds med DIT LIV?


De 20 vigtige spørgsmål.


Her er 20 spørgsmål, som hjælper dig med at lære bedre at kende DIG selv og lave en drejning på vejen til din lykke.


1. Hvad bruger jeg min tid og energi mest på, lige nu? Hvad elsker jeg at lave?


2 Har jeg en rank holdning?


3. Får jeg nok nattesøvn?


4. Spiser jeg sundt? Virker min indre forbrænding, som den skal?


5. Er jeg i god form? Hvad gør jeg for at være/komme i god form? 


6. Har jeg en løbende personlig udvikling? På hvilke områder? Hvad interesserer mig mest?


7. Er jeg tilfreds med, hvordan jeg har det? Hvilke områder bekymrer mig mest i mit liv lige nu? (familie, kærlighedsliv, arbejde, økonomi, helbred, bolig osv.)


8. Accepterer jeg mig selv, som jeg er? Elsker jeg mig selv?


9. Hvor er jeg henne med mine tanker lige nu? (fortiden, nuet, eller fremtiden). Hvem og/eller hvad mangler jeg for at slippe mine tanker? Hvilke situationer i mit liv holder mig tilbage?


10. Hvordan har jeg det lige nu? Hvilke følelser har jeg? Hvad er grunden til, at jeg har det sådan? Hvem, eller hvad er årsagerne til de følelser? En bestemt person? Flere personer? En bestemt situation?


11. Er jeg taknemmelig for alt det, jeg har? (familie, kærlighedsliv, arbejde, økonomi, helbred, bolig osv.)


12. Hvor god er jeg til at acceptere ting, som jeg ikke kan ændre på?


13. Hvornår har jeg været lykkelig sidste gang? I hvilke andre livssituationer har jeg følt mig lykkelig?


14. Begynder min dag positivt og afslappende?


15. Hvor ofte griner jeg og har det sjovt? Hvornår har jeg sidst glædet mig som et lille barn?


16. Har jeg en/flere drømme? Hvad gør jeg for, at den/de kommer tættere på, og hvor ofte? Er jeg fokuseret? Er jeg systematisk?


17. Har jeg alle mine planer/ønsker om hvad jeg vil opnå i livet, på skrift?


18. Hvornår har jeg sidste gang sagt til mennesker, jeg holder af, at jeg er taknemmelig over, at de er i mit liv, og at jeg elsker dem?


19. Lytter jeg til min intuition/mavefornemmelser? Handler jeg efter dem?


20. Forventer jeg noget tilbage, når jeg gør en god gerning, eller når jeg har hjulpet andre?

Lige så snart du begynder at arbejde med dig selv ved ærligt at svare på de 20 spørgsmål, bliver andre ting ændret omkring dig selv, stille og roligt. Der kommer nye mennesker i dit liv, nye muligheder, mere lys, og livet bliver gladere og mere meningsfuldt.


Vær dig selv, vær ærlig over for dig selv, og husk på, at der findes kun én eneste person som dig i hele verden. Lyt til dig selv. Du kender alle svarene.


Jeg har prøvet at gøre noget ekstra med mig selv hele tiden i mange år af mit liv. At være mere perfekt, men for hvem, og hvad betyder det at være perfekt?


Jeg har fundet ud af, at ”at være perfekt” er at være mig selv. Så enkelt er det. Det tog mange år for mig at forstå, også det, at når jeg har en god forbindelse med mig selv og elsker mig selv, som jeg er, får jeg mere respekt fra mine omgivelser og mere succes. Samtidig får jeg mere overskud til at hjælpe andre.


Den anden konklusion er, at succes er afhængig af personlighed. Giv ikke op!


Du får hurtigere succes, når du laver, hvad du brænder for. Og det er aldrig for sent.


Så vågn op, og lev DIT liv, som DU har lyst til!