Hold dig i mental form ONLINE


Hold dig i mental formFOREDRAG

Hold dig i mental form


Serien Hold dig i mental form™ består af et

foredrag og en workshop med følgende

moduler, som også kan tages hver for sig. 


Workshop findes ikke i online variation.
Mange bruger 5 -10 timer om ugen for at holde sig i god fysisk form.


Hvor meget tid bruger du til at vedligeholde din mentale form?


Du har fra barndommen lært at vaske hænder inden spisning og at klistre plaster på et sår, men der findes en meget vigtig ting, som du også skal gøre systematisk for at være i god mental form - at tømme dig selv for negative ting på det mentale plan.

Den korteste vej til mental sundhed er at kunne aktivere og styrke sit mentale “fordøjelsessystem” til at blive fri for det mentale affald, som er blevet samlet i årevis. Med at lære og huske på at bearbejde negative oplevelser dagligt. De mentale “hængepartier” står ofte i vejen for forståelsen for, hvad du virkelig vil i livet, samt den skaber en barriere til at bruge dit potentiale og dit drømmeliv. Når du er fyldt op mentalt, så er der ikke langt til at få stress, depression, angst og/eller mental eller fysisk sygdom.


Hold dig i mental form™ handler om hvordan du finder:


 - mod til at være dig selv, men også overskud til at nyde det.

 - glæde og oplever hvordan det at få klarhed som forandrer din hverdag.

 - motivation til at tro mere på sig selv og din succes.

 - din indre balance.


Hold dig i mental form™ er for dig, som gerne vil komme i bedre mental form og frigøre dig fra tanke- og følelsesrelaterede begrænsninger.


Når du begynder at komme i bedre mental form, vil du sideløbende skabe flere positive ændringer i dit liv. Det gælder alle livsområder.


Her vil du også lære om hvordan de forskellige værktøjer hver især kan reducere eksempelvis stress, udbrændthed, angst og uro i sindet.
Læs her hvad andre siger om foredraget:
Nathalie holder et positivt provokerende foredrag, fyldt med teknikker man kan bruge i sin dagligdag. Når man har arbejdet med personlige udvikling, ser man at Nathalie har formået at pakke alle guldkornene ned til helt konkrete redskaber. Tusind tak fordi du er med til at gøre en forskel !Vicki Damgård-Schmidt

- Bestyrelsesmedlem Erhvervs Kvinder Region Sønderjylland Syd


Super godt foredrag med Nathalie Dahl. Jeg har tidligere været med til foredraget i Kolding og i dag er er jeg kørt hele vejen til Sønderjylland for at være med. Nathalie er utroligt dygtig og hun ved virkelig meget om emnet og præsenterer værktøjer og muligheder til dem der er interesseret i at opnå mere. Meget inspirerende foredrag, der samtidig er en fortælling om Nathalies livsrejse og om hvordan hun blev lykkeekspert. Tusinde tak… NathalieTina Lybæk Petersen

- Produktionsteknikker hos OJ Electronics A/S

Book foredrag

 


Du kan udfylde formular eller ringe til mig på +45 23 23 99 77.  


 
 
 
 
 
Sjælland
Fyn
Jylland
ONLINE
 
 
 
Ja, tak
Nej, tak
 
E-mail
Telefon