Find din livsbalance

Find din livsbalance

Find din livsbalance

Selvom man har succes, har man brug for livsbalance ellers bliver succes til en kortvarig periode. Det kan vi desværre observere på flere sjerners livs historier. 


Livsbalance kan man mærke på harmoni på alle livsområder og din egen indre balance.


Livsbalance er direkte forbundet med livskvalitet og daglig glæde.


Livsbalance kan du selv skabbe med ganske få redskaber, som skal praktiseres i sin tur på daglig basis. 
KROP - SIND - ENERGIHvis du forstiller dig, at du er en computer, så er din krop selve hardwaren - altså den fysiske del. Dine tanker og følelser er softwaren - den mentale del. Dit energiindhold batteriet, som i PCen. De 3 “dele” er tæt forbundet. Derfor når du dyrker motion, får du det også bedre på det mentale plan eller når du tænker positivt, føler du dig selv også bedre fysisk og du får mere energi. Og omvendt.


Du er er i  lykkelig, oprigtig lykkelig, når du har balance mellem den fysiske, den mentale og den energiske “del”. Det er mange tusinde års gammel viden, og er ikke min opfindelse. Viden, som er afprøvet i mange generationer.


En af vejene til livsbalance er gennem dine tanker og ord.

ET EKSPERIMENT


Prøv at lave et eksperiment: Gentag flere gange om dagen “Jeg er stærk. Jeg kan” eller “Jeg er svag. Jeg kan ikke” og føl på dig selv, at du blive stærkere eller omvendt. Det kommer an på, hvad du vælger.


Det, du tænker og taler om i løbet af dagen, påvirker dine følelser, dine handlinger og din energi. Du bliver hurtigere træt, hvis du vælger at sige til dig selv, at du er svag og du kommer til “tilfældigt” at få fiasko, at møde tilsvarende mennesker og at opleve komplicerende situationer.

Dvs. den måde du er på, påvirker verden omkring dig.
Hvordan kan du opnå din livsbalance og nå dine mål?  


Lad os til at tale om det.