Veje til et godt liv

Veje til et godt liv


ET LIV UDEN UDBRÆNDTHED

ET INDIVIDUELT 12 UGERS FORLØBHvis du ønsker personlig hjælp i tæt dialog med fokus på intensistet og resultat, så er dette 12 ugers forløb ET LIV UDEN UDBRÆNDTHED™ lige noget for dig.


Her er det mig, der selv forestår konsultationerne, vi arbejder mere intenst og jeg guider dig personligt. 


Under forløbet bliver du guidet gennem dine vanskeligheder til et godt liv, som du kan nyde og vedligeholde fremover.


Hvis du bestiller inden 31. marts 2022, får du en rabat på 4.000 kr.


Læs mere om forløbet, ekstra bonusser og hvad andre har sagt om forløbet:


DIN GUIDE TIL VELSTAND

ONLINE KURSUS


Når man tænker på lykke, nævner man oftest de 5 punkter: økonomisk frihed, vellykket parforhold, godt helbred, indre balance og at gøre noget for andre mennesker.


Velstand giver frihed og mange gange indre ro. Det kunne være en god start at transformere dit liv til noget bedre, når du har fået en bedre økonomi. 


DIN GUIDE TIL VELSTAND - et onlinekursus, som hjælper dig til at opnå dine mål hurtigere end du nogensinde troede muligt.


Fordellen ved onlinekursus er at du kan arbejde selvstændig i dit tempo og hvor som helst du har mulighed for det.Kurset er bygget op omkring 4 moduler:


MODUL 1: Styrk dit selvværd

MODUL 2: Find indre ro

MODUL 3: Ryd op

MODUL 4: Manifestere dine drømmer


Hvert modul giver dig teknikker og værktøjer, som hjælper dig til at overvinde enhver modgang og vil give dig et rigere liv.


Læs mere om online hjemmekursus og hvad andre siger om det HER:SKAB SELV DIN LIVSSUCCES

ABONNEMENT


SKAB SELV DIT LYKKELIGE LIV består af, at du hver måned får leveret månedens relevante, spændende og lærerige indhold om selvudvikling med en passende kombination af video, træningsøvelser og en eller flere relevante artikler.


SKAB SELV DIT LYKKELIGE LIVer et eksklusivt program, som giver dig en ubegrænset adgang, hvor vi hver måned bestræber os på at levere trænings øvelser, relevante artikler og evt. video.


Til hvert program hører et antal bonusser, som du kan se ved hvert enkelt program.


Hvis du har udfordringer med selvværd, angst, negative tanker og du vil arbejde for at ændre dit liv og manifestere dine drømmer, er SKAB SELV DIT LYKKELIGE LIV noget for dig.


Hvis du er åben for ny viden og tør at tage dit liv i dine hænder - så vær med i vores fællesskab.Hold dig i mental form™

FOREDRAG og WORKSHOPForedraget handler om, hvordan man selv kan lære at forebygge udbrændthed, stress, depression og stå stærkt uanset situationen.


Mange bruger 5 -10 timer om ugen for at holde sig i god fysisk form.


Hvor meget tid bruger du til at vedligeholde din mentale form?

Du har fra barndommen lært at vaske hænder inden spisning og at sætte plaster på et sår, men der findes en meget vigtig ting, som du også skal gøre systematisk for at være i god mental form - at tømme dig selv for negative ting på det mentale plan.

Den korteste vej til mental sundhed er at kunne aktivere og styrke sit mentale “fordøjelsessystem” til at blive fri for det mentale affald, som er blevet samlet i årevis. Med at lære og huske på at bearbejde negative oplevelser dagligt. De mentale “hængepartier” står ofte i vejen for forståelsen for, hvad du virkelig vil i livet, samt den skaber en barriere til at bruge dit potentiale og dit drømmeliv. Når du er fyldt op mentalt, så er der ikke langt til at få stress, depression, angst og/eller mental eller fysisk sygdom.

Lykken banker på din dør,

men åbner du mon?

WORKSHOPHer er en ny workshop for dig, der har svært ved at finde den ægte lykke.


Er du i tvivl om, hvad du vil med livet, og hvad lykke præcist betyder for dig? Så er denne workshop lige noget for dig.


Giv dig selv én dag til at finde dit næste og afgørende skridt mod en lykkeligere livsstil.


Det kan betale sig!