2020-03-27 Nyhedsbrev lykkeekspert Anturi Nathalie Dahl lykke mental balance

Fra teori og viden til handlinger og visdom

- Nyhedsbrev fra den 27 marts 2020 -


3 tips til at få større overskud 
Ingen af os har prøvet at være i en situation, som Coronavirus har bragt os i. Situationen, som har fået os alle til at ændre vores rutiner og giver masse af frustrerende tanker og følelser.


Nu bliver alt det sat i et nyt perspektiv. Alt er blevet meget mere stille og mere intenst.


Fysisk har vi ingen valg. Vi skal lytte til vores myndigheder og vente hjemme.


Mentalt kan du vælge mellem angst og læring.


Angst og negativitet generelt gør vores immunforsvar svagere og giver større risiko for at blive smittet.


Læring..


Arbejde plejer at tage meget tid ud af vores liv. Og lige pludseligt har man en pause. Det er svært for mange at være alene med sig selv.


“Jeg har ikke tid til mig selv,- en meget brugt undskyldning, når man har travlt med arbejdsopgaver. Nu har du tid.


“Jeg skal spare i tilfælde af at jeg mister arbejde, bliver syg … og så tegner man flere uønskede billeder for sig selv og familien. De tanker giver følelser af usikkerhed og angst, som spiller en negativ rolle, sammen med de systematiske opdateringer om, hvor mange mennesker er døde af virus og hvor slem situationen er.


Hvordan kan du hjælpe dig selv med at beholde ro, uanset situation og styrke dig selv mentalt for at kunne støtte dem, som du elsker hvor det er mest nødvendigt?


Det er tiden til at kigge i ind i dig selv og at få forståelse af hvem du egentlig er, i stedet for hvem du tror du er, og hvad du har.


Her er 3 praktiske ting, som gør dit liv mere overskueligt:


Udforsk dit potentiale

Livet er en åndelig rejse, hvilket betyder, at ethvert problem er en læring. Giv din tid til hvad der åbner dit sind, hjerte og giver dig mulighed for at se på livet bredere og dybere. Lær at udvikle og ændre din overbevisning, din adfærd og dine vaner. Du kan udfordre dig selv og skifte til det bedre.


Bevæg dig

“Bevægelse er livet” siger man. Praktisere yoga, gymnastik, dans osv. Aktivér din krops energi ved at øge din hjerterytme og forbedre blodgennemstrømningen. Du bliver også stærkere mentalt, efter du har dyrket motion.


Vær taknemmelig

En følelse af taknemmelighed er en livline i de vanskeligste tider. I de mest vanskelige tider kan du finde mange ting, som er værd at være taknemmelig for.


Selv når du er i en tilsyneladende håbløs situation, vil du altid kunne finde en vej, der fører dig til en positiv løsning, som kan gøre dit liv bedre og mere succesfuldt.♥ HER har du en enestående mulighed, hvor du døgnet rundt kan være en del af vores fællesskab og lade dig inspirere og lære nyt – hver eneste dag – aften og nat - hjemmefra.


Vi vil her præsentere dig for et nyt ONLINE produkt SKAB SELV DIT LYKKELIGE LIV, hvor du modtager INSPIRATION OG GUIDNING som videoer, PDF-fil med øvelser og relevante artikler du kan få adgang til fra din egen computer, iPad eller tablet.


Du kan være med, uanset hvor i verden du befinder dig, - hvis blot du har internetforbindelse.

Lige til at gå til – og fra – som det passer dig bedst.

JA tak! - jeg vil meget gerne i gang med mit abonnement - så klik HER: