2022-02-14 5 råd til at finde din Valentin Anturi Nathalie Dahl Lifecoach Mental balance

- Nyhedsbrev fra den 14. februar 2022 -5 råd til at finde din Valentin.Vi er meget priviligeret i dag. Vi kan let finde alle oplysninger på google i en fart, kan kommunikere med andre uden at gå hjemmefra, de fleste har rigtige mange Facebook venner og mange forbindelse her og der. Hvorfor føler så mange mennesker sig ensomme? 


De fleste desværre vil ikke tilstå, at de føler sig ensom, nogle gange for sig selv, fordi de er nok bange for at blive misforstået og betragtet som ”svage” mennesker. I virkelighed er mere end hver tredje voksne i Danmark er single. Nogen siger, at de ikke vil have et forhold, men de fleste af dem er simpelthen bange for at møde en forkert partner igen. Derfor er de ekstra forsigtige med at kaste sig ud i et nyt forhold.


Naturligvis at være alene, betyder det ikke at være ensom. Men et godt parforhold sammen med et arbejde efter ens evner og passion er 2 vigtige ting i livet.


Idag er Valentinsdag, derfor vil jeg i denne omgang fortælle dig om, hvordan du kan finde din Valentin, som forhåbentligt bliver din livspartner,  medmindre du naturligvis er så heldig og allerede har en.


Hvis du føler, at du er klar til at møde en ny kærlighed, er der vigtigt, at du husker nogle få banale ting, som giver dig et godt udgangspunkt til at finde den optimale kærlighed for dig:1. Find kærlighed til dig selv først. 

Ellers er du i gang med noget, som du er ikke klar til endnu. Andre kan føle hvordan du har det med dig selv. Når du ikke elsker sig selv, er du ikke tiltrækkende for nogen, og det øger risiko for at begå de gamle fejl. Det findes mange effektive værktøjer, som du selv kan benytte dig af for at styrke dit selvværd og at lære at acceptere og respektere dig selv, som du er. Det tager tid, men vær tålmodig, ellers er der en stor chance for at du møder en, ligesom du er nu. 2 ulykkelige mennesker kan ikke skabe et lykkeligt forhold på lang sigt.

Når du har selvværd og selvtillid, slipper du også fra angst for at blive såret igen, at blive afvist, at møde en misbruger, alkoholiker eller en, som kan finde på at være dig utro eller slå dig i det tilfælde, at du havde en partner som var sådan.


Når du kan acceptere dig selv, er du også rummelig til at acceptere andre som de er og kan bedre forstå hvem (og hvad) du ønsker at være sammen med. Tanken «Med mig bliver han/hun anderledes» er en utopi!2. Slip din eks, også i dine tanker. 

Der skal være en plads til et nyt forhold ikke kun på på det fysiske plan, men også på det mentale. 

Læg mærke til hvor meget tid du bruger dagligt på din tidlige partner. Der er jo kun dig selv ved, hvor meget du spekulerer på personen i dagligdagen og snakker med dig selv om alt hvad der sket med jer. De tanker plejer at aktivere negative følelser og forstyrre dig i at være glad. Når du er fri fra din eks på det mentale plan, bliver det frigjort plads til en ny person i dit liv. Taknemmelighed og tilgivelse kan hjælpe dig med den process.

Vær taknemmelig for alle de oplevelser du har haft sammen med din tidligere partner og ønske ham eller hende det bedste. Hvis det er svært for dig, prøv at tilgive dig selv, at du har været sur/formærmet på ham/hende, efterfølgende bliver det lettere for dig  at tilgive personen og forskellige oplevelser med hele hjertet.3. Slip fra dine fordommere og negative tanker 

Slip fra dine fordommere og negative tanker som «det er svært for mig at møde en, som passer til mig», «Det findes ikke god partner i mine alder», «jeg fortjener ham/hende ikke» osv. Dine tanker “programmerer” din fremtid. Du får det, du mest tænker på. Og hvis du tænker på, at det er svært, skubber du din mulighed for at finde en, som du kan være lykkelig med, samt påvirker det din humør. Alle elsker positivitet, smil og entusiasme i stedet for en trist og håbløst person. Prøv at tænke “det er let for mig at finde min kærlighed”, “jeg fortjener det bedste, “jeg er en meget tiltrækkende person”. Din positive indstilling hjælper dig med at tro på andre og giv dem en chance for at lære dig at kende. 4. Gør noget ved at kunne finde din kærlighed. 

Nu ved du sikkert, hvem du har lyst til at møde: hvordan din drømme partner ser ud, hvilken personlighed han/hun har. Lav din egen plan og simpelthen sig til dig selv, at du VIL være der, hvor du har en mulighed for at møde en sådan person. Vær offentligt min en gang om ugen, evt. check dating sider osv. Det er 99,99% sikkerhed for, at prinsen på den hvide hest ringer ikke selv på din dør.  5. Lyt til dine mavefornemmelser og slå til lige så snart mulighed kommer.

Hjertet lyver ikke, så der er det, der du skal lytter til, og ikke dine logiske sanser! Naturligvis skal de ikke totalt kobles fra :-) 

Nyd processen, det er jo en stor gave at få lov til at udforske et andet menneske, især når man har en potentiale for at være din livspartner. Lyv ikke for dig selv. Reagere med det samme, hvis du føler, at der er et eller andet forkert. Stop med at gå videre i forholdet, hvis det føles forkert, selvom andre siger at han eller hun er en perfekt partner for dig.Du bliver meget overrasket over, at du snart møder en, som ligner SÅ meget din drømmepartner og det er ingen magi. Der er dig selv, der skaber lykke i dit liv og der er muligt, hvis du tror på det.


Jeg ønsker dig en uforglemmelig Valentinsdag med din soulmate! Hvis du vil skabe et bedre forhold til dig selv,

få mere mental styrke og slippe fra angst

og bekymringer, er her dine muligheder:Book en uforpligtende samtale:

https://nathaliedahl.dk/book-her.html


Book foredrag til din virksomhed:

https://nathaliedahl.dk/veje_til_lykke/


Tilmeld dig her til et inspirerende foredrag:

https://nathaliedahl.dk/venteliste-til-foredrag.html


Tilmels dig til den kommende workshop:

https://nathaliedahl.dk/venteliste-til-workshop.html
KØB ONLINE KURSER med 60% rabat nu og

får en gratis samtale til de første 10 personer:


Styrk dit selvværd:

https://nathaliedahl.dk/veje_til_lykke/boost-dit-selvv-rd-online.html


Få klarhed i dit liv:

https://nathaliedahl.dk/veje_til_lykke/faa-klarhed-i-dit-liv-online.html


Din guide til velstand:

https://nathaliedahl.dk/veje_til_lykke/velstand/Tilmeld dig til vores NYHEDSBREV og

få inspiration og opmuntring hver uge.


https://nathaliedahl.dk/kontakt/tilmeld-dig-nyhedsbrev.html


Du kan afbestille det hvor som helst. :-)

NYHEDSBREV - Lykkeekspert Nathalie Dahl Anturi Lykke Mental balance